« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 11 godina i 7 mjeseci
OPREZ :)

Donje rublje koje muškarci mrze

Uvjerljivo prvo mjesto na top listi ženskog donjeg rublja koje muškarci ne mogu podnijeti nalaze se gaćice u boji kože koje zatežu opušteni trbuh i podižu spuštenu stražnjicu

Koja vrsta rublje ide muškarcima na živce
Koja vrsta rublje ide muškarcima na živce (Arhiva)
Više o

donje rublje

,

tange

,

grudnjak

,

žensko donje rublje

,

muškarci

,

gaćice

,

umeci za grudnjak

Žensko donje rublje jedan je od najvećih muških fetiša i potrebno je biti prilično oprezan pri kupovini, kako žena ne bi dobila krive ideje o namjerama muškarca, a da istovremeno bude po muškom ukusu.

Kako žene kupuju donje rublje da bi bile više seksi svojim muškarcima, nije loše saznati što oni kažu koje donje rublje ne mogu vidjeti na ženi. 

Britanski lanac dućana Asda vodio se tom mišlju kad je anketirao svoje muške kupce o njihovim noćnim morama što se tiče ženskog donjeg rublja, a odgovori su i više nego zanimljivi.

Dakle, uvjerljivo prvo mjesto na top listi ženskog donjeg rublja koje muškarci ne mogu podnijeti nalaze se gaćice u boji kože koje zatežu opušteni trbuh i podižu spuštenu stražnjicu, kako je to napravila Bridget Jones.

Čisto za informaciju ženama koje planiraju kupovinu takvog donjeg rublja, čak 68 posto muškaraca se užasava takvih gaćica.

Odmah iza njih slijedi obično bijelo donje rublje, zatim, prilično iznenađujuće, tange koje se vide iznad ruba hlača, ne sviđa im se niti vidljiva linija gaćica, dobijaju fraze od loših umetaka u grudnjacima i jednostavno ne podnose donje rublje sa šaljivim porukama. 

12.11.2012. 23:02:00
Novi komentar
nužno
nužno