« Glazba
objavljeno prije 8 mjeseci i 7 dana
NAJAVA

Dolaze ozbiljni ljudi u Šibenik

Voditelj jednog od najvećih svjetskih festivala SXSW glavni govornik na SHIP festivalu

Par dana ozbiljnog posla
Par dana ozbiljnog posla (Arhiva)
Više o

Festival SHIP

,

SXSW

James Minor, potpredsjednik kultnog i jednog od najvećih glazbenih festivala u svijetu SXSW Music Festivala (Austin, Texas) bit će glavni govornik na SHIP festivalu koji će se održati od 14. do 17. rujna u Šibeniku

Minor iza sebe ima više od 25 godina iskustva u glazbenoj industriji. Radio je kao glazbeni menadžer te agent za glazbenike, ali i klubove u Austinu i New Yorku. Poznati je zagovornik talenta u usponu i česti je govornik na konferencijama diljem svijeta. 

U prvom posjetu Hrvatskoj predstavit će SXSW festival koji 2024. slavi 38. sezonu i odgovoriti na pitanja glazbenih profesionalaca koji će moći iz prve ruke saznati sve o ovom važnom festivalu za sve glazbenike koji imaju želje izvesti svoju glazbe "preko bare". Sve informacije saznajte u Kući umjetnosti Arsen, 15.09.2023. u 13:15, a treba napomenuti da je SXSW Music Festival najveći glazbeni festival te vrste na svijetu, s 1583 izvođača iz 60 zemalja koji su nastupili na 78 lokacija u 2023. godini.

Osim njega na konferencijskom dijelu festivala gostovat će preko šezdeset europskih glazbenih profesionalaca iz 16 zemalja svijeta.

Tijekom četiri festivalska dana na šest pozornica izmijenit će se žanrovski raznolika domaća i strana glazbena imena. Nastupit će 42 izvođača iz 15 europskih zemalja i to po sljedećem rasporedu:

Četvrtak, 14/09/2023
Nu Genea live band (IT), Porto Morto (HR), Chui (HR), nemanja (HR), DJ Demian (HR), microslav (HR)

Petak 15/09/2023
52 Hertz Whale (SK), Aze (AT), Bad Daughter (HR), badfocus (CZ), Baptiste Lagrave (FR), Daliborovo Granje (HR), DayKoda (IT), freekind. (HR/SI), Gradske Bitange (HR), Neon Lies (HR), Nika Turković (HR), tonota (HR), Trokut (HR), Vizelj (RS), X.U.L (SI), Zarina Prvasevda (MK), Zimbru (RO), Zuzanna Całka (PL)

Subota 16/09/2023
### (HR), Ana Antonova (HR), BEACHPEOPLE (DE), Ben T Kadar (HU), Brvski (BA), Dunjaluk (HR), Fikcio Monger (HR), Fran Vasilić (HR), Iskra (MK), Jan Niković (HR), Nataleé (RS), Puluup (EE), RotorMotor (SI), S/UMAS (HR), Smrdljivi Martini (HR), Šimun Matišić (HR), Tolstoys (SK), ŽEN (HR)

Nedjelja 17/09/2023
Farewell Party

SHIP festival želi se zahvaliti stanovnicima i institucijama grada Šibenika na sjajnom gostoprimstvu i suradnji te će na dvije od šest lokacija biti slobodan ulaz. Riječ je o Green stageu ispred Azimuta te Kući za umjetnost Arsen. Na programe unutar te dvije lokacije ulaz je slobodan za sve.

Ulaznice za SHIP možete nabaviti u sustavu Entrio. Cijena ulaznice za koncert otvorenja 14.9. iznosi 29€, a isto toliko iznosi i dvodnevna ulaznica za koncerte (15.9. i 16.9.). Ulaznica koja vam omogućava ulazak na koncert otvorenja i ostale koncertne dane (14.9 - 16.9.) iznosi 34€. Pro Pass ulaznica kojom osim glazbenog programa dobivate pristup i dnevnom konferencijskom dijelu programa iznosi 65€.

26.08.2023. 10:01:00
Novi komentar
nužno
nužno