« Iza ogledala
objavljeno prije 13 godina i 2 mjeseca
FBI OBJAVIO

Dokumenti koji pokazuju da se NLO doista srušio kod Roswella?

Bizarni memorandum koji dokazuje kako su izvanzemaljci doista pohodili Novi Meksiko prije 1950. pušten je u javnost

Fotografija vijesti
Više o

NLO

,

izvanzemaljci

,

FBI

,

Roswell

,

tajni dokumenti

,

leteći tanjur

,

vault.fbi.gov

,

Guy Hottel

Naime, FBI je na novoj stranici vault.fbi.gov objavio tisuće novih dokumenata. Među njima nalazi se i memorandum koji je specijalni agent Guy Hottel uputio direktoru FBI-a. U memorandumu čija tema su neidentificirani leteći objekti, agent Hottel otkriva kako je istražitelj američkog zrakoplovstva izjavio da su u Novom Meksiku "pronađena tri tzv. leteća tanjura."

Istražitelj je tu informaciju prvotno otkrio drugom specijalnom agentu, a FBI je u dokumentu cenzurirao imena istražitelja i tog agenta.

Agent Hottel dalje navodi: "Letjelice su bile kružnog oblika, s uzdignutim središtem, oko 15 metara u promjeru. U svakoj su se nalazila tri tijela ljudskog izgleda, no samo oko 90 cm visine. Bića su nosila odjeću metalik boje i vrlo fine teksture, a nalikovala je pilotskoj odjeći."

Dodaje kako su se letjelice najvjerojatnije srušile zbog činjenice da je vlada imala vrlo snažno radarsko postrojenje u tom području, a pretpostavlja se da su signali ometali kontrolne mehanizme letjelica."

Objava ovog, do sada tajnog memoranduma, sigurno će služiti kao pogonsko gorivo raznim teoretičarima urota kako bi dokazali da je američka vlada prikrivala činjenice. Grad Roswell u Novom Meksiku postao je poznat nakon izvještaja da su se leteći tanjuri srušili blizu vojne baze 2. srpnja 1947.

Tijela izvanzemaljaca navodno je pregledala američka vojska, no vlasti u kasnije sve opovrgle. Teorije urote idu čak toliko daleko da neki tvrde kako je jedan izvanzemeljac i preživio, te uspio stupiti u kontakt sa svojim planetom, nakon čega je uslijedila razmjena rasa i tehnologije, a nešto od toga američka vojska danas koristi kao svoje tajno oružje.

10.04.2011. 17:30:00
Novi komentar
nužno
nužno