« Glazba
objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec
VINTAGE

Dobrotovorni koncert 'Širimo krugove'

Detour, Meritas, Sara Renar, Nola, Nikola Marjanović i DJ Mario Kovač zajedno u dobrotvornom koncertu 'Širimo krugove' za rad s maligno oboljelima, starijima i nemoćnima

Širimo krugove - hvalevrijedan dobrotvorni koncert
Širimo krugove - hvalevrijedan dobrotvorni koncert (Vintage Industrial Bar)
Više o

dobrotvorni koncert

,

Vintage Industrial Bar

,

Širimo krugove

U srijedu 17. svibnja s početkom u 20 sati u klubu Vintage Industrial (Savska 160) održat će se dobrotvorni koncert pod nazivom 'Širimo krugove'. Dobrotvorni koncert održat će se u organizaciji centra za edukaciju, savjetovanje i humanitarno djelovanje 'Krugovi'. Cilj ovog koncerta je skupiti dovoljno sredstava za prijevoz maligno oboljelih, starijih i nemoćnih osoba na prijeko im potrebne terapije.

Osim vas! koji kupljenim ulaznicama direktno pomažete ovu dobrotvornu akciju, svojim nastupima pomoći će i grupe Detour, Nola i Meritas, jedna od trenutno najcjenjenijih kantautorica na ovim prostorima Sara Renar te Nikola Marjanović. A, u pauzama između nastupa atmosferu u klubu održavat će jedinstveni DJ Mario Kovač.

Preporučena donacija za kartu je 30 kn po osobi, a one će se skupljati na dan koncerta na ulazu u klub.

Osim toga, koncert će donacijom pića za izvođače podržati i Zagrebačka pivovara te Hrvatsko društvo skladatelja kao i stručna služba za Zaštitu autorskih muzičkih prava.

Rad udruge 'Krugovi' možete podržati i donacijom na račun:
IBAN: HR59 2340 0091 1104 79514

Posjetite njihovu stranicu i informirajte se o svim ostalim aktivnostima i mogućnostima volontiranja -

Facebook event

15.05.2017. 15:30:00
Novi komentar
nužno
nužno