« Film
objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci
HR BOX OFFICE

Dječji filmovi okupirali domaća kina

Za razliku od „Snježnog kraljevstva", „Šegrt Hlapić" je u petom tjednu prikazivanja počeo ozbiljno padati, imao je nekih 45% gledatelja manje nego u četvrtom

Snježno kraljevstvo rastura
Snježno kraljevstvo rastura (Arhiva)
Više o

box office

,

zarada u kinima

,

Šegrt Hlapić

,

Hobit: Smaugova pustoš

,

Snježno kraljevstvo

Ne samo da „Snježno kraljevstvo" u svom drugom tjednu u našim kinima nije palo, nego je i imalo kojih 900-tinjak gledatelja više nego u prvom, odnosno 16.955 kino posjetitelja.

Sad još samo da preživi nalet „Hobita" za vikend, a slijedeći petak onda počinju ferije, kina će se dodatno napuniti i svakakvi rezultati postaju mogući, pogotovo za, nazovimo ih tako, „omladinske" sadržaje.

Za razliku od „Snježnog kraljevstva", „Šegrt Hlapić" je u petom tjednu prikazivanja počeo ozbiljno padati, imao je nekih 45% gledatelja manje nego u četvrtom, tako da se u ovom trenutku 150.000 gledatelja ipak čini dalekim, ako ne i nedostižnim. Ali i sadašnjih skoro 120 somova, ako ne i (vjerojatnih) 130 sjajan je rezultat.

Iznenađuje relativno slab start komedije Richarda Curtisa „Pravi trenutak" kojem je 4.347 gledatelja u prvom tjednu prikazivanja bilo dovoljno tek za šesto mjesto.

Cijeli izvještaj iz domaćih kina možete pročitati na portalu Nemilosrdni gadovi.

13.12.2013. 10:39:00
Novi komentar
nužno
nužno