« Kazalište
objavljeno prije 2 mjeseca i 28 dana
PREDSTAVE

Dječja predstava OGLEDALCE, OGLEDALCE u CZK Novi Zagreb

Priča je nadahnuta djelima Singerovim djelima, a govori o mladom čovjeku i o međusobnoj ljubavi i podršci najbližih kao najvećim životnim vrijednostima

Ogledalce, ogledalce
Ogledalce, ogledalce (CZK Novi Zagreb)
Više o

predstava

,

CZK Novi Zagreb

,

Ogledalce ogledalce

Dječja predstava 'Ogledalce, ogledalce' redateljice i glumice Svetlane Patafte prema predlošku pisca Isaaca Bashevisa Singera.

Igrano-lutkarska adaptacija govori o tri siromašne sestre Ester, Goldi i Rosi koje su pune snova, međusobne podrške i ljubavi. Sestre sanjare o lakšem i sretnijem životu, a zajedno s njima i njihovi pas i mačka o malim stvarima koje mi ostali uzimamo zdravo za gotovo. Jedna od njih bilo je - ogledalce. No ogledalce mijenja sve u kući, pa tako i njihovu prirodu i želje.

Priča je nadahnuta djelima Singerovim djelima, a govori o mladom čovjeku i o međusobnoj ljubavi i podršci najbližih kao najvećim životnim vrijednostima.

Scenarij je napisala Ana Đokić, a za režiju i glumu zaslužna je Svetlana Patafta.

Likovno oblikovanje predstave potpisuje Ana Horvat.

Početak je točno u 11 sati u velikoj dvorani Centra, predstava traje 30 minuta, a cijena ulaznice je 25 kn. Predstava je namijenjena djeci dobi 3-10 godina.

Ulaznice se kupuju na blagajni neposredno prije predstave i kroz tjedan, u terminima od 9-12 i  17-20 (osim petkom) u podrumu CZK Novi Zagreb u sobi br.19.

Blagajna u subotu će biti otvorena od 10 sati.

20.11.2019. 12:01:00
Novi komentar
nužno
nužno