« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
PUNJENE PAPRIKE

Dječaci predstavili video spot za udarni mega ljetni hit

Još spaljeniji, sprženiji i zabavniji od prošlih, spot za udarni ljetni singl Punjene Paprike je vani - POGLEDAJTE VIDEO

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Dječaci)
Više o

Split

,

retro

,

novi spot

,

dječaci

,

Schengenfest

,

spolovi ravnopravnost

,

glasnice

Nakon 5 video spotova za 5 singlova izvučenih sa sada već kultnog albuma " D R A M A ", Dječaci se vraćaju sa video spotom za udarni ljetni singl Punjene Paprike. Zadnji video Dječaka za underground hit "Narodna", gledan je već preko 215.000 puta na Youtubeu, a video za "Kamiondžije" osvojio je prvu nagradu na internacionalnom festivalu kreativnih komunikacija Magdalena.

U toj tradiciji dostavljanja visoko kvalitetnih i originalnih video uradaka, dolazi i video za "Punjene Paprike", koji je kao i sve ostale video spotove Dječaka, radila mlada nagrađivana x!x!  kreativna agencija iz Splita. Njihov vizualni izričaj uvijek utemeljen prvenstveno na kvalitetnoj ideji, postaje bitan i prepoznatljiv čimbenik vizualne prezentacije mlade i moderne splitske scene.

Video za "Punjene Paprike" nadogradnja je koncepta pjesme koja veže svakodnevne ljetne situacije i tradicionalno i omiljeno hrvatsko ljetno jelo uz vrlo plesnu glazbu koja odaje počast pionirima elektro pop glazbe osamdesetih poput Denis & Denis i Videosex.

U spotu pratimo zanimljivu priču koja vrlo često skreće u područje nadrealnog, a prati ju isti takav vizualni tretman. Spot je bogat detaljima, lokacijama i glumcima, a posebno se istaknuo glumac glavne uloge Ratko Tomić, čiji iskreni osmjeh vodi gledatelja kroz cijeli spot. U kontekstu priče pojavljuje se i velik broj atraktivnih djevojaka koje su obavile sjajan posao puneći papriku. Svaka im čast!

Ali da ne trkeljamo previše, pogledajte i uvjerite se sami!

19.08.2010. 11:02:57
Novi komentar
nužno
nužno