« Glazba
objavljeno prije 5 godina i 3 mjeseca
NAJAVE

DJ Mario Kovač najavljuje još jedan epic party u VIB-u: Zimske Gadosti trash party

Najluđi party u gradu definitino je u VIB-u u subotu 26. siječnja uz gospodina Kovača, koji vam garantira opet nenormalno dobar party kao i nekoliko posljednjih s rasplesanim klubom do fajrunta

Zimske gadosti u Vintageu
Zimske gadosti u Vintageu (Vintage Industrial)
Više o

Vintage Industrial Bar

,

DJ Mario Kovač

Posljednju siječanjsku subotu prepustit ćemo DJ-u Mariu Kovaču, koji će vam izlizati đonove sirovim plesom do ranog jutra. Kao i svaki put, Kovač nosi arsenal glazbenog oružja, kojim će vas pošteno izgađati. Dođi u Vintage 26.1. i budi Kovačeva glazbena žrtva.

Najluđi party u gradu definitino je u VIB-u u subotu 26. siječnja uz gospodina Kovača, koji vam garantira opet nenormalno dobar party kao i nekoliko posljednjih s rasplesanim klubom do fajrunta.

Mario DJ, od milja Kovač, music meister, naš disco jockey, onaj koji žari i pali, glumac, redatelj, doktor teatrologije i dramaturgije, pobrinut će isporučiti amneziju!

Kovač je poznat po svojim spektakularnim tulumima i mjuzom koja vas podsjeća na bolja vremena, a ta vremena nikad nisu pred nama, već su prošla... ;) Osim što kirurškom preciznošću selektira najbolje od najluđeg, njemu ne manjka niti teatralnosti za vrijeme doktorske glazbene selekcije.

Upravo takav party želite i to onda kad svi misle da spavate doma, a vi uživate uz najveće hitove svih vremena svemira. Pop, dance, rock i sve trash kategorije koje je glazba ponudila i to do 5:00 sati ujutro.

Ako vam zabava i ples do iznemoglosti nisu strani, Savska 160 u subotu 26. siječnja, idealna je destinacija za vas.

22.01.2019. 16:04:00
Novi komentar
nužno
nužno