« Glazba
objavljeno prije 1 mjesec
NAJAVE

DJ Antoine dolazi u Split

"Di ćeš za Novu" pitanje je koje se u prosincu potegne više od bilo kojeg drugog pitanja, a na njega će već sada dosta Splićana imati spreman odgovor!

Više o

Split

,

DJ Antoine

Svjetsku slavu DJ Antoine stekao je megahitovima Welcome to St. Tropez i Ma Cherie, a pored sudjelovanja u žiriju švicarskog TV showa Voice, može se pohvaliti suradnjama i sa brojnim zvijezdama poput Pitbulla i Akona.

Ovaj genijalni švicarski glazbenik, rado posjećuje Hrvatsku i u svoje slobodno vrijeme, no nastupu u Splitu se posebno veseli:

"Jako sam uzbuđen što nastupam u Splitu za Novu godinu! Hrvatska mi je drugi dom, tu imam i mnogo prijatelja, a za ovu priliku pripremam mnoga iznenađenja, možda čak uključim i neke hrvatske pjesme", rekao je Antoine i otkrio tajnu svoje dugovječnosti na elektronskoj sceni:

"Za mene je glazba sreća. Toliko sam dugo na sceni, vidio sam mnoge izvođače kako dolaze i odlaze, mnoge žanrove kako se stapaju jedni s drugima. Ja jednostavno radim što volim i nikad nisam stvarao samo da bi slijedio trendove, ja stvaram vlastite trendove."

Za zabavu na Rivi će kako smo već prethodno i najavili, biti zadužena bosansko-hercegovačka senzacija Dubioza Kolektiv, a nakon njihovog nastupa na svoje će doći i obožavatelji elektronske glazbe:

"Nikad nije lako doć u drugu zemlju i održati dobru atmosferu nakon nekog jakog "domaćeg" izvođača kao što je Dubioza. Baš zato planiram pripremiti i remixe hrvatskih pjesama uz pomoć kojih ću nastavit hype nakon ponoći, kada će samo nebo biti granica", najavljuje DJ Antoine.

20.08.2024. 12:07:00
Novi komentar
nužno
nužno