« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
ZA KREATIVCE

Dizajnirajte vlastitu odjeću online

Ako se želite malo igrati s raznim modelima i bojama, provjerite stranice na kojima se možete aktivno uključiti u modni svijet

Polyvore
Polyvore (Free Digital Photos)
Više o

moda

,

uradi sam

,

modni dizajneri

,

internet stranice

,

modni dizajner

Internet svim modno zaluđenim kreativcima omogućuje da se aktivno uključe u modni svijet. Bez obzira želite li samo svijetu pokazati svoje skice, prodavati gotove komade ili malo eksperimentirati s bojama i krojevima, postoje zanimljive stranice koje omogućuju sve navedeno, piše portal Mashable.

Na stranicama Garmz i Fabricly možete izložiti svoje skice. U slučaju Garmza internet zajednica bira najbolje ideje koje čeka realizacija i prodaja, a autoru skice je osiguran odgovarajući postotak od zarade. U slučaju Fabriclyja, skice se šalju e-mailom. Stručni tim potom odabire mlade nade koje želi dalje promovirati i poticati. Stoga, ako imate talenta, a problem vam predstavljaju novac i (nedostatak veza) iskoristite mogućnosti za online promociju i moguću zaradu.

Za one koji još nisu tako daleko da sami crtaju svoje skice, Polyvore nudi bogatu bazu odjevnih predmeta iz najpoželjnijih trgovina. Na korisniku je samo da se igra različitim stilovima i isprobava razne kombinacije. Povremeno se održavaju i virtualna modna natjecanja.

Malo više kreativnosti dozvoljava FashionPlaytes. Klinci (ili njihovi roditelji) mogu samostalno uljepšavati odjeću po vlastitom izboru, a na kraju i kupiti po relativno povoljnim cijenama (što ne uključuje dostavu u Hrvatsku). Zanimljiva je i stranica Blank-Label na kojoj se sve vrti oko muških košulja - može se birati između različitih materijala, boja, gumbi, ovratnika,... 

16.01.2011. 22:45:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Ajla
    28.11.2017. 00:19
    Ne znam o čemu se radi u ovome,iskreno nisam ni pročitala al je bilo zanimljivo
Novi komentar
nužno
nužno