« Film
objavljeno prije 3 godine i 6 mjeseci
JEDVA ČEKAMO

Disney najavio 9. nastavak Ratova zvijezda za 2019.

Glumci John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver i Oscar Isaac trebali bi se ponovno okupiti u 9. nastavku Zvjezdanih ratova, a snimanje bi trebalo početi 2018

Što nas čeka u devetom nastavku
Što nas čeka u devetom nastavku (Arhiva)
Više o

Ratovi zvijezda

,

Zvjezdani ratovi

Disney je objavio da će deveta epizoda Zvjezdanih ratova biti premijerno prikazana 24. svibnja 2019., a premijeru nove epizode u sagi filmova "Indiana Jones" odgodili su za godinu dana.

Holivudski filmski studiji objavili su vrlo malo pojedinosti o novom filmskom ostvarenju iz galaktičke sage, koji još nema naslov. Poznato je tek da scenarij potpisuju Colin Trevorrow i Derek Connolly, koji su već zajedno radili "Jurski svijet" i njegov nastavak.

Glumci John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver i Oscar Isaac trebali bi se ponovno okupiti u 9. nastavku Zvjezdanih ratova, a snimanje bi trebalo početi 2018. 

Filmovi u seriji Zvjezdanih ratova uobičajeno su premijerno prikazivani sredinom godine sve do epizode "Sila se budi" i nastavaka kojih su premijere bile u prosincu 2015., prosincu 2016., a u prosincu se očekuje i osmi nastavak "Posljednji Jedi".

Najava premijere 9. epizode za svibanj 2019. godine znači da se Disney vraća tradiciji proljetnih premijera.  

Peta epizoda u seriji filmova "Indiana Jones", a ni ona još nema naslov, odgođena je do 10. srpnja 2020. Time se omogućuje snimanje 'remakea' "Kralja lavova", koji će režirati Jon Favreau, a premijera se očekuje 19. srpnja 2019.

26.04.2017. 13:31:00
Novi komentar
nužno
nužno