« Glazba
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
KOJA & EKIPA

Disciplin A Kitschme u subotu u Tvornici

Kako će zvučati nove pjesme teško je predvidjeti jer je Disciplina svojim zvukom pomicala granice fuzije rocka, funka, punka, noisea i brojnih drugih derivate gitarističke glazbe

Koja & ekipa u Tvornici
Koja & ekipa u Tvornici (Arhiva)
Više o

Tvornica kulture

,

ulaznice

,

koncert

,

Disciplin A Kitschme

,

Dušan Kojić Koja

Ostala su još tri dana do gostovanja kultne beogradske trojke Disciplin A Kitschme koja će u subotu, 11. svibnja nastupiti u Tvornici kulture.

Od njihovog posljednjeg, iznimno hvaljenog albuma "Uf!" prošle su već dvije godine. Lider benda, Dušan Kojić Koja ističe da je trenutno zauzet finaliziranjem akcija vezanih uz promociju tog izdanja: "Da, mislim da smo ga ipak uspjeli dobro predstaviti u regiji, a uskoro očekujte i „Video Uf!", kratki muzički film od 35 minuta, koji sam upravo montirao i koji uz postojeće spotove s albuma sadrži vizualizaciju i za sve ostale pjesme sa download verzije albuma. To je ustvari finale akcije oko „Uf!" albuma, poslije toga počinjemo se baviti novim stvarima.»

Kako će zvučati nove pjesme teško je predvidjeti jer je Disciplina svojim zvukom pomicala granice fuzije rocka, funka, punka, noisea i brojnih drugih derivate gitarističke glazbe.

Upitan o trenutnim insipracijama Koja je naglasio: "Mene uvijek inspirira funk, a od novijih izvođača tu su Jim Jones Revue, Black Bananas, Endless Boogie, Guardian Alien i najviše Konono No.1. Elektronika je dosegla, čini mi se, svoj maksimum.DJ-evi su već dugo vremena dosadni."

Intervju s Dušanom Kojićem Kojom pročitajte u novom broju "Tvorničara", besplatne mjesečne glazbene novine Tvornice kulture

ULAZNICE

Ulaznice za koncert Discipline u prodaji su po cijeni od 70 kn. Cijena na dan nastupa iznosit će 90 kn.

Službena prodajna mjesta:

  • Tvornica kulture (Ljudevita Posavskog 1)

  • Churchill shopovi: Avenue Mall, City centar, Arena centar

  • Punkt (Branimir centar)

  • Daily News (Prolaz podhodnik)

  • Evntimova prodajna mjesta I www.eventim.hr

  • www.entrio.hr

Koncert Disciplin A Kitschme organizira Tvornica kulture.

08.05.2013. 17:01:00
Novi komentar
nužno
nužno