« Glazba
objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana
NAJAVE

Dino Jelusick opener za Eda Sheerana

Ovaj međunarodno priznati glazbenik koncert će otvoriti svojim akustičnim setom

I Dino se ugurao... ;)
I Dino se ugurao... ;) (Arhiva)
Više o

Ed Sheeran

,

Dino Jelusick

Uzbuđenje radi najvećeg open air koncerta raste dok sitno brojimo dane, a dobre vijesti opet dolaze - Dino Jelusick otvoriti će koncert Eda Sheerana u Zagrebu! Ovaj međunarodno priznati glazbenik koncert će otvoriti svojim akustičnim setom.

"Velika je čast bila dobiti poziv da otvorim koncert za najuspješnijeg popularnog izvođača posljednja dva desetljeća i to u svojem gradu. Dugo nisam održavao akustične koncerte, malo ću se drukčije pripremiti i atmosfera će biti drukčija nego na koncertima Jelusicka. Vidimo se u subotu na Hipodromu!" - rekao je Dino.

Dino Jelusić je nagrađivani hrvatski pjevač, kompozitor, autor i multiinstrumentalist. Svjetsku prepoznatljivost ostvario je kao član grupa Whitesnake i Trans-Siberian Orchestra, a može se pohvaliti brojnim suradnjama s prominentnim glazbenicima iz cijelog svijeta.

Trenutno je posvećen radu svojih autorskih bendova Jelusick i Whom Gods Destroy kojima su prošle godine objavljeni debitantski albumi. Album "Follow the Blind Man" benda Jelusick nagrađen je nagradom Porin za najbolji album rock glazbe. Bend je tijekom ove godine album promovirao na koncertima diljem Europe i Južne Amerike, a u pripremi je i željno iščekivani novi materijal.

Zadnje ulaznice za ovaj spektakl su još u prodaji putem www.eventim.hr . Požurite prije nego što se sve rasproda!

06.08.2024. 16:29:00
Novi komentar
nužno
nužno