« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 10 mjeseci
UZVRATNI SUSRET

Dinamo ipak prejak za Varaždin

Bukureštanski je Dinamo u uzvratnom susretu 3. pretokla Europske lige svladao Varaždin sa tijesnih 2:1

Fotografija vijesti
Više o

kvalifikacije Europska liga

,

NK Varaždin

,

Dinamo Bukurešt

Iako su Varaždinci iz Bukurešta donijeli pozitivan rezultat za uzvrat pred domaćom publikom, Dinamo se ipak pokazao kao prejak protivnik i u Varaždinu slavio sa 2:1, što znači da dalje prolaze sa ukupnim rezultatom 4:3, prenosi Hina.

Dinamo je u Varaždinu dva puta vodio golovima Danciulescua (7) i Munteanua (26), a pogodak za 1-1 postigao je Golubar (14).

Gosti su poveli već u 7. minuti. Vratar Varaždinaca Krklec odlično je obranio udarac Niculaea iz blizine, ali na odbijenu loptu najbolje je reagirao Danciulescu i sa 10-ak metara pogodio mrežu.

Nije dugo trebalo čekati na izjednačenje, Glavina je nakon dvostrukog proigravanja sa Sačerom uputio udarac prema vratima, vratar Dinama uspio je odbiti loptu, no akciju je dobro pratio Golubar koji je uspio pogoditi za 1-1.

No, Dinamo je u 26. minuti stigao do novog vodstva. Torje je vrlo dobro izveo slobodan udarac iskosa s lijeve strane, Krklec je uspio odbiti loptu, a na nju je najbrže reagirao Munteanu i ponovno postavio rezultat koji je vodio njegovu momčad u daljnje natjecanje.

U drugom poluvremenu Varaždinci su pokušali stvoriti pritisak na vrata gostiju, ali to im nije uspijevalo jer su gosti objektivno mnogo kvalitetnija momčad. Štoviše, igrači Dinama su iz brojnih protunapada imali veliki broj prigoda za povećanje vodstva i uvjerljiviji prolazak dalje.

VARAŽDIN - DINAMO BUKUREŠT 1-2 (1-2)

Stadion "Anđelko Herjavec"

Gledatelja: 5.000

Sudac: Valašek (Slovačka)

Strijelci: 0-1 Danciulescu (7), 1-1 Golubar (14), 1-2 Munteanu (26)

VARAŽDIN: Krklec - Tkalčić, Conjar, Gluhak, Šimek - Aganović, Šafarić - Sačer (Grgec, 90), Glavina, Golubar (Cerovečki, 65) - Vugrinec (Trojak, 46)

DINAMO (B): Balgradean - Rus, Scarlatache, Moti, Diabate - Torje, Kone, Munteanu, Alexe (Patrascu, 64) - Danciulescu, Niculae (Tucudean, 90)

04.08.2011. 20:41:29
Novi komentar
nužno
nužno