« Glazba
objavljeno prije 1 godinu i 6 mjeseci
MOČVARA

Dimitrije Dimitrijević u Začaranoj Močvari - online koncert

S obzirom na to da Dimitrije rad na ovom albumu smatra jednom od prijelomnih točaka u svom životu, naziv albuma se našao prikladnim

Dimitrije Dimitrijević
Dimitrije Dimitrijević (Arhiva)
Više o

klub Močvara

,

Dimitrije Dimitrijević

,

online koncert

Začarana Močvara:
DIMITRIJE DIMITRIJEVIĆ (Zagreb/Srbija)
Utorak 29.12., 20 h
Koncert će se održati online na Youtube kanalu Močvare

Kao zadnji program prije novogodišnjeg ludila, predstavljamo vam Dimitrija Dimitrijevića, kantautorski projekt Dimitrija Simovića otprije poznatog kao basista i pjevača niškog benda Igralom.

Dimitrijević je nedavno izbacio debitantski album "Čar-pitanje" kojim uz pomoć 11 sjajnih glazbenika iz regije, objedinjuje elemente trip hopa, bluesa, alternative, funka, synth-popa, RnB-ja, elektronike i ambijentalne glazbe.

"Čar-pitanje" je čarobno pitanje "Kako preživjeti?". S obzirom na to da Dimitrije rad na ovom albumu smatra jednom od prijelomnih točaka u svom životu, naziv albuma se našao prikladnim

"Čar-pitanje" je za Dimitrija pitanje koje sa sobom nosi promjenu države, grada, života, a ima samo jedan točan odgovor.

U ovom live streamu ćete ga imati priliku premijerno čuti, a Dimitriju (vokal, gitara, sample pad) će se na pozornici kao bend pridružiti i neka poznata lica - Sara Renar (vokal, synth), Viktor Slamnig (bas gitara), Ivan Cimi Marinović (bubanj), Jakša Perković (gitara) i Vedran Peternel (soundscape i sampleovi).

29.12.2020. 09:31:00
Novi komentar
nužno
nužno