« Seks
objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci
BIKINI ZONA

Depilacija intimne zone utječe na redovit seks

U danima kada su se depilirale žene su se i češće seksale, imale su veći interes za odnosima i seks je trajao dulje no običn

Češća depilacija - češći i bolji seks
Češća depilacija - češći i bolji seks (Arhiva)
Više o

depilacija

,

bikini zona

,

intimna zona

,

brazilska depilacija

,

intimna frizura

Famozna bikini zona već je toliko eksploatirana u medijima da joj je sigurno muka, no mi je moramo ponovno spomenuti u kontekstu kvalitete seksualnog života. Naime, seksualna terapeutkinja Debra Herbernick posvetila je svoje vrijeme istraživanju koliko i kako žene depiliraju bikini zonu.

Gotovo 2.500 tisuće žena uključilo se u istraživanje, i to u rasponu od 18 do 68 godina, a za potrebe istraživanja trebale su voditi dnevnik tijekom pet tjedana, bilježeći sve o svom seksualnom životu i depilaciji intimne zone.

Rezultati su pokazali da se 42 posto žena nije niti jednom depiliralo u tom razdoblju, dok se 30 posto depiliralo jednom ili dva puta. Tri do pet puta to je napravilo 17 posto žena, dok je jedan posto njih to radilo više od jedanaest puta.

Gotovo sve žene koristile su britvicu, a pokazalo se da su se žene u danima kad su se depilirale bitno češće seksale, rastao im je interes za odnosima i seks je trajao neuobičajeno dugo.

Treba li reći: britvicu u ruke ili ...?

17.12.2012. 23:02:00
Novi komentar
nužno
nužno