« Kazalište
objavljeno prije 6 godina i 4 mjeseca
CEKATE

Darujmo djeci kazalište!

Tijekom predstave pahuljice će prekriti snježno kraljevstvo, a snjegovići će uz hoki-poki pozvati čarobni snijeg

Kazalište za djecu
Kazalište za djecu (CeKaTe)
Više o

kazalište

,

Cekate

Centar za kulturu Trešnjevka u suradnji sa Gradskim uredom za kulturu, obrazovanje i sport, zagrebačkim vrtićima i Udrugom za školovanje pasa vodiča i mobilitet već četvrtu godinu za redom provodi projekt „Darujmo djeci kazalište". Svake subote u mjesecu CeKaTe teatar nudi šarolik, edukativan i bogat program koji su pripremile kreativne odgajateljice i djeca zagrebačkih vrtića.

Djeca iz dječjeg vrtića Vrbik pozivaju na druženje u subotu, 20. siječnja u 10 sati na predstavu „Što je najvažnije u životu" u kojoj mali princ, koji je zaboravio čarobne riječi, uz pomoć patuljaka kreće u potragu za najvažnijom stvari u životu.

Tijekom predstave pahuljice će prekriti snježno kraljevstvo, a snjegovići će uz hoki-poki pozvati čarobni snijeg.

Adaptiranu Ezopovu basnu „Cvrčak i mravi" u formi mjuzikla donosi, u subotu, 27. siječnja u 10 sati dječji vrtić Iskrica. Briga i zajedništvo sigurnost su za mravlju zajednicu, dok je bezbrižnost i ljubav prema glazbi jednog zanesenog cvrčka gotovo dovela do pogibelji. Tko je i kako riješio ovu dramatičnu situaciju za cvrčka, otkriva ovaj glazbeno-scenski prikaz. Dijete kroz priču doživljava odgojnu poruku i smisao života o vrijednost rada, ali i zabave.

I ove godine prihod od prodaje ulaznica namijenjen je školovanju pasa vodiča koji su nužni pomagači i djeci i odraslima s invaliditetom. Cijeli projekt podržava Gradski ured za obrazovanje, kulturu i sport.

17.01.2018. 15:44:00
Novi komentar
nužno
nužno