« Glazba
objavljeno prije 6 godina i 1 mjesec
NAJAVE

Darko Vrabac stiže na TechROOM u Boogaloo 13. travnja

Iako produkcijski zalazi skoro u sve glazbene žanrove, Darko se oduvijek fokusirao na techno i tech zvuk primjeren prvenstveno plesu i rusenju nametnutih barijera

Darko Vrabac na TechROOMu
Darko Vrabac na TechROOMu (TechROOM)
Više o

Boogaloo

,

TechROOM

,

Darko Vrabac

TechROOM u petak, 13. travnja dovodi u Boogaloo par imena koja garantiraju vrhunsku zabavu i sjajnu glazbu tijekom cijele noći - E-base, Diogen i After E će vas rasplesati uz pomoć poznatog gosta iz Stuttgarta - Darka Vrapca.

Darko Vrabac

Ranih '90-ih počinje s produkcijom i partijima na njemačkoj sceni, dugi niz godina surađuje s Marcom Zaffaranom na projektu Plan B, te s Maurom Picottom u projektu Malix. Poznat je i kao organizator famoznog i najpoznatijeg njemačkog after kluba Stomp u Stuttgartu, preko kojeg su mnogi DJi i producenti izgradili svoje internacionalne karijere.

Zaljubljenicima u techno zasigurno ne treba previše objašnjavati značenje i jačinu Stompa u koji su zalazili posjetitelji iz cijele Europe. Darko je organizirao i Train to Love - službeni vlak Love Paradea koji je s čak 4 floora vozio od Stutgartta do Berlina.

U Hrvatskoj je poznatiji pod pseudonimom Darkness, od 1999. nastupao je na festivalu Globe 2000, Mungos Kasina, Pampas Osijek, Mikser Zagreb, a ovoga puta stiže za pult Boogaloo-a, gdje ćemo moći čuti i neke od njegovih novih autorskih materijala.

Iako produkcijski zalazi skoro u sve glazbene žanrove, Darko se oduvijek fokusirao na techno i tech zvuk primjeren prvenstveno plesu i rusenju nametnutih barijera!

Join in and enjoy the ride!

11.04.2018. 17:15:00
Novi komentar
nužno
nužno