« Knjiga
objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci
SALE!!

Danas počinje veliki Mozaikov predblagdanski sajam knjiga u Tvornici

Mozaik knjiga vas poziva na veliki sajam knjiga u Tvornici kulture, Šubićeva 2 od ponedjeljka, 5. do četvrtka, 8.12. od 10 do 20 sati

Sajam knjiga Mozaik knjige
Sajam knjiga Mozaik knjige (Mozaik knjiga)
Više o

sajam knjiga

,

Tvornica kulture

,

rasprodaja

,

Mozaik knjiga

Ponovo smo za vas pripremili bogatu ponudu naslova u kojoj će se naći za svakoga po nešto - od slikovnica, knjiga za djecu i najmlađe do krimića, ljubića, lijepe književnosti, priručnika, atlasa i enciklopedija. Izaberite između nekoliko stotina naslova onu najbolju za vas. Na sajmu vas očekuju knjige već od 2 kn i veliki popusti na cijelokupnu ponudu.

Ističemo ilustrirane slikovnice Grga Čvarak i Antuntun za klince i klinceze , fantasy romane za mlade, za ljubitelje krimića besmrtnu Agathu Christie, za one koji su uvijek u potrazi za novim hitom romane Sestra i Sarin ključ, za gurmane luksuzne kuharice, a naći će se i knjiga za vrt, dom, slobodno vrijeme, self helpa, enciklopedija i atlasa.

Svakog kupca očekuje dar iznenađenja! Kupite poklon drugima, a mi ćemo nagraditi vas. Zbog svih ovih razloga.....požurite u Tvornicu od 5. do 8.12. od 10 do 20 sati po najbolje Božićne poklone! Razveselite sebe i one vama drage, a mi ćemo vas - ovom posebnom ponudom knjiga po sniženim cijenama!

05.12.2011. 13:38:45
Novi komentar
nužno
nužno