« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci
PARTY

Danas ekskluzivna završnica Ultra Europe na Hvaru

Ulaznice za veliku završnicu, koja će započeti već u popodnevnim satima,više nisu u prodaji, a sretnici koji su ih na vrijeme kupili uživat će ispred hotela Amfora Grand Beach Resort do ponoći

Armin van Buuren je opet isporučio vrhunsku zabavu
Armin van Buuren je opet isporučio vrhunsku zabavu (Ultra)
Više o

Hvar

,

Ultra Europe

Nakon izuzetno uspješnog prvog dana festivala Ultra Europe, očekivanja svih - partijanera, domaćina pa i izvođača dodatno su porasla, no druga večer, koju su obilježili nastupi Armina Van Buurena, Hardwella i Afrojacka, ih je nadmašila.

Još više posjetitelja, program tijekom kojeg nije bilo lako odlučiti gdje zaplesati - na glavnoj pozornici ili na pozornici Carl Cox & Friends Arena te produkcija ispunjena posebnim efektima - nitko tko se našao na ili u blizini Poljuda nije mogao ostati ravnodušan. A već je večeras na programu ekskluzivna završnica na Hvaru na kojoj će nastupiti Brass Knuckles, Cazette, Nervo, Dada Life, Chuckie te najveća zvijezda završnice, Steve Aoki, poznat po svojim ekscentričnim nastupima.

Ulaznice za veliku završnicu, koja će započeti već u popodnevnim satima,više nisu u prodaji, a sretnici koji su ih na vrijeme kupili uživat će ispred hotela Amfora Grand Beach Resort do ponoći, do kad traje službeni program. Nakon toga, posjetiteljima će se savjetovati da provod nastave u nekom od lokalnih klubova i ugostiteljskih objekata.

„Sa zadovoljstvom možemo reći da je Ultra Europe - uspio! I ne samo to, već je u svom prvom izdanju nadmašio očekivanja svih nas - organizatora, posjetitelja i Hrvata. Drago nam je da smo Split opravdano stavili tik uz bok Miamiju te da je prvi dio festivala prošao u najboljem mogućem redu. Slijedi nam završnica na Hvaru, a zatim i pripreme za sljedeću godinu koja će biti još bolja", izjavio je Joe Bašić, direktor Adria MM Produkcija.

Organizatori su osigurali i dodatne katamaranske linije između Splita i Hvara, a tvrtka Yacht Week omogućila je i dolazak brojnim brodovima i jahtama. Bit će to nesumnjivo završnica za pamćenje! 

14.07.2013. 17:10:00
Novi komentar
nužno
nužno