« Film
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
KAO RANI MRAZ - ZAGREBAČKA PREMIJERA

Dan nakon koncerta Balašević predstavio svoj filmski prvijenac

Na oduševljenje prisutnih, za vrijeme projekcije na pozornici se pojavio Đorđe Balašević, a osim njega predstavili su se i glumac Radoje Čupić i Balaševićeva kći Jovana, jedna od glavnih glumica

Kao rani mraz
Kao rani mraz (Kao rani mraz - premijera)
Više o

Zagreb

,

Arena

,

Đorđe Balašević

,

'Kao rani mraz'

,

premijera

Dan nakon uspješnog koncerta u Areni Zagreb, Balašević se publici predstavio i kao redatelj svog filmskog prvijenca 'Kao rani mraz'. Film ekraniziran po pjesmi „Priča o Vasi Ladačkom" našao je svoj put do srca zagrebačke publike koja je uživala u filmskom spektaklu.

Na iznenađenje svih prisutnih, za vrijeme projekcije, na pozornici se pojavio i Đorđe Balašević koji je svojom pojavom oduševio gledatelje, a osim njega predstavili su se i glumac Radoje Čupić i Balaševićeva kći Jovana koja je odigrala jednu od glavnih uloga u filmu.

U filmu satkanom od Balaševićevih stihova i citata, glume mnogi poznati glumci poput Mustafe Nadarevića, Rade Šerbedžije, Mire Banjac, a jednu od ulogu odigrao je i sam Đole.

Arena Zagreb na jednu je noć postala filmsko središte, a brojne dekoracije, ukrasi čak i elementi iz filma ukazivali su da se odigrava nešto uistinu posebno.

Osječka, splitska i zagrebačka publika koja je imala prilike uživati u Balaševićevoj glazbeno-filmskoj priči već se nada ekranizaciji i neke druge njegove pjesme , a i mi se nadamo da će Đorđe Balašević osim u glazbenom, nastaviti  uspješno djelovati i u filmskom svijetu.

20.12.2010. 10:23:00
Novi komentar
nužno
nužno