« Ekosfera
objavljeno prije 5 godina i 1 mjesec
NOINA ARKA

Dan bez kaveza

„Noina Arka je naš jedini dom, u kavezu svatko je svom. Želimo s tobom van, bar na jedan cijeli dan!“

Dan bez kaveza - priključite se
Dan bez kaveza - priključite se (Arhiva)
Više o

Noina Arka

,

Dan bez kaveza

Noina Arka, najstarija hrvatska udruga za zaštitu životinja, poziva vas na DAN BEZ KAVEZA koji će se održati u subotu, 4. svibnja 2019. od 10 do 16 sati, Franjčevićeva ulica u Dumovcu.

Svi posjetitelji DANA BEZ KAVEZA imati će priliku upoznati naše pse i prošetati ih lijepim šetnicama oko našeg prihvatilišta u Dumovcu. Naravno, tu će biti i naši volonteri koji će brinuti da svima bude ugodno i koji će rado podijeliti priče o njuškama pod našom skrbi. Dobro došli su svi, bez obzira na godine - jer ljubav prema životinjama ne poznaje granice.

Nakon šetnje i druženja s psima, počastiti ćemo vas slatkim zalogajima (nekolicina naših volontera su pravi majstori za to), a iz prve ruke moći ćete doznati kako je to biti volonter i kako i vi možete postati volonter.

Cilj DANA BEZ KAVEZA je dodatno osvijestiti javnost o posljedicama nebrige o životinjama, promovirati volontiranje i naravno - pronaći dom napuštenim životinjama.

Prihvatilište Noine Arke u Dumovcu trenutno skrbi o 60-ak napuštenih životinja. Neke od njih s nama su cijeli svoj život. Kavezi su njihov jedini dom. Iako se svakodnevno brinemo o njima, hranimo ih, čistimo i izvodimo u šetnju, oni na kraju dana opet ostaju sami u svojim - kavezima. Iz dana u dan nestrpljivo čekaju da netko pokuca na njihova vrata. Njihove oči mole da ih netko uoči. Za samo jednu šetnju, oni daju svu svoju ljubav. To je onaj osjećaj koji se ne može kupiti. Zato dođite, prošećite naše super njuške i poklonite nezaboravan dan - njima i sebi!

Veselimo se druženju s vama!

NOINA ARKA

noina-arka.hr

091 521 4696

Do prihvatilišta Noine Arke u Dumovcu jednostavno se može doći automobilom (od izlaza Poslovna zona Rugvica samo pratite putokaze za Dumovec; par minuta vožnje) ili direktnom autobusnom linijom broj 276 s Kvaternikova trga (autobusna stanica je ispred prihvatilišta). 

30.04.2019. 14:31:00
Novi komentar
nužno
nužno