« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
SAVJETI

Čudotvorno kokosovo ulje za ljepotu

Sve u svemu, možete ga koristiti za sve nedostatke na koži, od mrlja do perutanja kože, zanoktica i strija, a odličan učinak ima i na kosu

Kokosovo ulje stvarno radi čuda
Kokosovo ulje stvarno radi čuda (Arhiva)
Više o

ljepota

,

maska

,

kokoš

,

kokosovo ulje

Pitate se koji sastojak bi trebali uvijek imati pri ruci za sve probleme s ljepotom? Vjerovali ili ne, postoji jedan - kokosovo ulje.

Nakon što pročitate što sve može i radi, činit će vam se kao da vam prodajemo čudotvornu vodicu za sve probleme, baš kao nekad na Divljem Zapadu, no, sve što piše dokazano je, tako da možemo početi.

Maskara, čak i ona najotpornija moguća, nema nikakve šanse protiv kokosovog ulja. Dovoljno ga je staviti na blazinicu i vaše će lice biti čisto za par trenutaka, kao da nikad niste imali šminku. 

Možete ga koristiti kao losion za tijelo, jer se ionako nalazi u velikom broju losiona, šampona i ostalih proizvoda kao temelj za hidrataciju kože. 

Kako ima antibakterijski i antigljivični učinak, odlično je kao osvježivač daha, dovoljno ga je progrgljati i usta će vam biti čišća, zubi bjelji, desni zdravije a dah svježiji. 

Sve u svemu, možete ga koristiti za sve nedostatke na koži, od mrlja do perutanja kože, zanoktica i strija, a odličan učinak ima i na kosu. Osim što je sjajan regenerator, savršeni je ubojica ušiju (kojih opet ima među djecom kao u neka davna vremena).

Djeci prvo natopite kosu jabučnim octom, a kad se osuši, stavite kokosovo ulje i ostavite da stoji između 12 i 24 sata. Nakon toga raščešljajte i operite kosu, i uši više neće biti.

21.03.2014. 14:23:00
Novi komentar
nužno
nužno