« Glazba
objavljeno prije 4 godine i 5 mjeseci
IZVJEŠTAJ

Cubies u prepunom Vinylu predstavili album prvijenac "Da il' Ne"

Na koncertu su svirali s ritam mašinom i kao DJ-i su umiksavali pjesme jednu u drugu te su pjevali u isto vrijeme

Nekoliko godina rada trebalo je da duo Cubies dođe do prvog studijskog izdanja, ali prema reakcijama publike i struke - vrijedilo je čekati. JJ i Zima su u utorak navečer u Zagrebu pred prepunim klubom Vinyl publici predstavili album "Da il' Ne". 

"Nije isto", "On je kriv", "Da il' Ne", "Ti je ne voliš", "Kada bi svi" i aktualni singl "Bijelo" samo su neke od pjesama koje su odsvirali te postigli sjajnu atmosferu u klubu. 

Na koncertu su svirali s ritam mašinom i kao DJ-i su umiksavali pjesme jednu u drugu te su pjevali u isto vrijeme. Neke su pjesme i spojili u mashup te su se igrali s kockicama (cubiesima) na kojima su tri godine radili.

Na albumu kojeg su objavili prije nepunih mjesec dana našlo se deset pjesama, a cijela priča Cubiesa krenula je prije nekoliko godina kada su uredili prostor koji je ubrzo postao njihov privatni studio. Album su snimili i napravili sami, ali su uvažili savjete Srđana Sekulovića Skansija koji je napravio miks albuma.

Uz njega, miks nekih pjesama i mastering napravio je Luka Tralić Shot. Kako ističu, album je spoj svih žanrova koje su slušali i u njima pronalazili sebe.

Album "Da il' Ne" službeno su najavili aktualnim singlom "Bijelo" objavljenim prije mjesec dana, a Cubies će uskoro najaviti nove koncertne datume. 

28.11.2019. 11:29:00
Novi komentar
nužno
nužno