« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
KONCERTI

Cojonesi besplatno u Vintage Industrial Baru 27. travnja

Cojones se vraćaju u rodnu grudu u kojoj su odlučili sve prijatelje i ljubitelje mudonjastog opusa počastiti free of charge svirkom u zagrebačkom Vintage Industrial Baru

Cojonesi za fanove
Cojonesi za fanove (Arhiva)
Više o

besplatan koncert

,

Vintage Industrial Bar

,

Cojones

Nakon dvotjedne turneje po zemljama Europe, Cojones se vraćaju u rodnu grudu u kojoj su odlučili sve prijatelje i ljubitelje mudonjastog opusa počastiti free of charge svirkom u zagrebačkom Vintage Industrial Baru, a uvertira u njihov nastup neće bit drugi bend već thrash/horror film 'Sonic Doom: The Movie', koji je izašao pred mjesec dana, a govori o turnejama Cojonesa & Umora 2008 - 2010.

https://www.facebook.com/events/696418887088538/

Isto tako, dobro je znati da su povodom 5. godišnjice od izdanja albuma prvijenca 'Sunrise', Cojones odlučili napraviti grafičko reizdanje tog, ali i svog posljedenjeg albuma 'Bend To Transcend', a taj opaki redizajn napravio je kavalir i gospodin dizajner Andro Giunio.

Hoće li Cojonesi ostati dosljedni nastupima u VIB-u i odraditi možda najbolji koncert cijele turneje? Dođite, saznajte i pomozite im u tome.

ULAZ JE BESPLATAN!

19:00 - projekcija Sonic Doom: The Movie

21:30 - Cojonesi invadiraju pozornicu

Cojonesi su najavili koncert u video intervju za Ludwine Kronike na Radio Studentu i to ravno iz njemačkih polja preko interneta u hrvatski eter.

23.04.2014. 08:31:00
Novi komentar
nužno
nužno