« Iza ogledala
objavljeno prije 10 godina i 10 mjeseci
LOOL

CIA nasmijala javnost objašnjenjem postojanja Area 51

Kad CIA pokušava opravdati postojanje Area 51 ovozemaljskim argumentima, i to na ovako trapav način, možemo samo sumnjati u istinitost navoda

Obrazloženje koje nudi CIA je sve samo ne uvjerljivo
Obrazloženje koje nudi CIA je sve samo ne uvjerljivo (Arhiva)
Više o

CIA

,

izvanzemaljci

,

teorije zavjere

,

Area 51

,

Groom Lake Base

Area 51 već desetljećima škaklja maštu pobornika teorija zavjere širom svijeta, kao i uvjerenih ufologa, a CIA je odlučila "razjasniti stvari" i priznati da navedeno područje stvarno postoji, ali uz objašnjenje koje je više nego smiješno.

CIA tvrdi da je zadatak postrojenja u Area 51, službenog naziva Groom Lake Base, zapravo testiranje programa zračnog nadzora američke vlade, što je izazvalo buru reakcija teoretičara zavjera i samo potaklo dodatna pitanja.

Naime, vodeće teorije zavjere tvrde da se u Area 51 obavljaju zajednički eksperimenti s posjetiteljima iz svemira ili da bazom zapravo upravljaju izvanzemaljci, što se uvijek dokazuje velikim brojem snimki NLO-a iznad i oko baze.

Poznavajući način na koji radi CIA, ova dezinformacija imala je sasvim drugi cilj od onoga koji je jasan na prvi pogled, a kakav su komplicirani plan sada smislili vjerojatno ćemo saznati uskoro. 

Do tada, pogledajte sjajan dokumentarac:

17.08.2013. 11:02:00
Novi komentar
nužno
nužno