« Život
objavljeno prije 7 godina i 3 mjeseca
ISPROBAJTE

Četiri recepta za veću privlačnost

Nabacite nešto crveno na sebe, okupite ekipu za izlazak i bacajte fore uz širok osmijeh, to je recept za uspjeh

Kako postati privlačan
Kako postati privlačan (Arhiva)
Više o

savjeti

,

privlačnost

,

zakonitosti

Privlačnost je tražena roba, svi bismo željeli biti takvi, u fokusu suprotnog spola, no što nam je potrebno da budemo takvi? Ako nikako drugačije, dođite do toga znanstvenim spoznajama jer su se radila brojna istraživanja na tu temu.

Zaključaka je priličan broj, no ova su se četiri izdvojila kao najbolja:

Budite u grupi - znanstvenici tvrde da postoji nešto što se zove cheerleader učinak, preciznije, ljudima ste privlačniji kad ste okruženi drugim ljudima, stoga - van se ide obavezno s ekipom u lov na cure/dečke

Crvena boja - velik je broj istraživanja posvećen utjecaju boja na mozak, a znanstvenici se uglavnom slažu da je upravo ova boja magična i daje snažnu dodatnu privlačnost.

Smijte se - kad vidite osobu da se smije, aktivira vam se orbitofrontalni korteks u mozgu, jednako kao kad vidite lijepo lice ili dobijete nagradu. Znači, postoji znanstveno utvrđen proces u mozgu koji reagira na osmijeh, pa pri izlasku navucite osmijeh broj 10 dok vam se lice ne ukoči.

Smisao za humor - dobar smisao za humor nešto je što će vas učiniti poželjnim u svakom društvu, a ono što je zanimljivo jest činjenica da će vam čak i loši vicevi dati tri puta veću šansu da, primjerice, dobijete broj telefona osobe koja vam se sviđa.

Ukratko - nabacite nešto crveno na sebe, okupite ekipu za izlazak i bacajte fore uz širok osmijeh, to je recept za uspjeh!

24.02.2017. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno