« Fun
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
otkazi i prekidi

Četiri afere koje su šokirale korisnike Facebooka

Na internetu više nema tajni - poslodavci odavno pregledavaju profile zaposlenika, a ljubomorni parovi uhode partnere

Više o

Facebook

,

korisnici facebooka

Prekid
Ništa više ne ostaje unutar četiri zida pa ni nevjera. Engleskinja Michelle Westby (21) pregledavala je slike manekenke Toni Coloville u želji da će prikupiti ideje za novi styling.

Na jednoj slici je neočekivano ugledala svog dečka Jasona kako ljubi manekenku, a nakon bolnog otkrića, obje djevojke su prekinule s nevjernim Jasonom.

Otkaz
Učiteljica iz Australije dobila je otkaz jer je na svojoj osobnoj stranici na Facebooku izvijestila prijatelje o napadima i ucjenama kojima je bila izložena u školi.

Otkaze su dobila i dva zaposlenika jednog američkog fast-food lanca, nakon što su objavili slike koje prikazuju kako sudoper koriste kao kadu za kupanje.

Oduzimanje stana
Australski par je preko Facebooka dobio obavijest da mora napustiti svoj stan. Odvjetnik Mark McCormack je prethodno više puta pokušavao do para doći regularnim putem - poštom i telefonski, jer je par dugovao veliki iznos novca za stanarinu.

Sud je dopustio slanje otkaza putem Facebooka što je dosada jedini takav zabilježeni slučaj.

Party
Carolyn Lorimer iznajmila je mladom bračnom paru svoj stan u britanskom Kentu. Neugodno se iznenadila kada je na Facebooku ugledala slike s velikog tuluma održanog u njenoj kući bez pitanja i dozvole.

Slike su prikazivale djevojke kako plešu na kuhinjskom stolu, otrgnute tapete i uništene podove. Cjelokupna šteta iznosila je 600 eura, ali par je pobjegao glavom bez obzira - nije platio ni štetu, ni stanarinu od 1300 eura.

16.09.2009. 06:54:00
Novi komentar
nužno
nužno