« Kazalište
objavljeno prije 3 godine i 9 mjeseci
GOSTOVANJE

Čekaonica - SiTi Teater BTC, Ljubljana u Teatru EXIT

Predstava je doživjela više od 140 repriza. Oduševila je publiku na festivalu Dani komedije i zauzela drugo mjesto među najboljim komedijama u Sloveniji u 2018. godini

Čekaonica
Čekaonica (Arhiva)
Više o

Teatar Exit

,

SiTi Teater BTC

Rifle i Lado nalaze se na kraju tunela, u čekaonici, kako bi otišli u posmrtni život. U čekaonici vrijeme više nije dimenzija, nema novinara i medija, društvenih mreža, telefona i televizije.

Dobrodošli u svijet nakon smrti u kojem su naši junaci prisiljeni otkrivati svoje komične duše. Svjedoci smo sukoba dviju generacija, dvije karijere i dvije osobnosti koje su tajanstveno povezane jedna s drugom.

Nikada se prije na sceni nisu tako smjelo i za umrijeti smiješno govorile tako smrtno ozbiljne stvari. Pripremite se za napetu, fantastičnu večer, punu iznenađenja i smijeha koju ćete pamtiti do kraja - i duže!

Smrtno ozbiljna komedija za dvije prave zvijezde koje nikako ne počivaju u miru.

ℹ Predstava je doživjela više od 140 repriza. Oduševila je publiku na festivalu Dani komedije i zauzela drugo mjesto među najboljim komedijama u Sloveniji u 2018. godini.  

Ulaznice su dostupne online i na blagajni u Muzeju za umjetnost i obrt (pon - sub: 16:30 do 21:00h, nedjeljom u slučaju predstave od 19 do 21h)  

Ulaznice za ostale predstave dostupne su online na sljedećoj poveznici ➡ ulaznice za sve predstave

29.07.2020. 14:23:00
Novi komentar
nužno
nužno