« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
BRRR

Čega se muškarci najviše boje

Najčešći strah kod muškaraca je onaj od visina, a čak je četvrtina pripadnika "jačeg spola" priznala da su kao klinci spavali s upaljenim svjetlom

Muškarci su puni strahova
Muškarci su puni strahova (Men's Health)
Više o

fobije

,

strah

,

muškarci

,

strah od zubara

,

strah od visine

,

strah od invalidnosti

Muškarci se trude ostaviti dojam neustrašivih zaštitnika u najvećem broju slučajeva, no i oni imaju svoje strahove koje skrivaju kao zmija noge.

Na prvom mjestu liste strahova koju je sastavio Men's Health nalazi se strah od visine, dok je začuđujući drugi strah od invalidnosti, a na visokom su trećem mjestu - zubari.

Inače, 26 posto muškaraca priznalo je da su kao mali morali spavati pod upaljenim svjetlom jer inače nisu mogli zaspati od straha, a tri posto njih radi to još uvijek.

Nevjerojatnih 46 posto muškaraca panično se boji doktora, što je bitno više od onih koji se užasavaju ćelavljenja - gubitak kose prestravio bi 37 posto njih.

Priličnih 14 posto živi u konstantnom strahu od nezaposlenosti, dok deset posto muškaraca svijet doživljava toliko zastrašujućim mjestom da se obavezno moraju našopati antidepresivima kako bi mogli funkcionirati.

Cijelu infografiku pogledajte OVDJE.

05.07.2015. 21:30:00
Novi komentar
nužno
nužno