« Kazalište
objavljeno prije 3 godine i 5 mjeseci
NAJAVE

Čarolija blagdana u subotu u zagrebačkom HNK-u

Drugačiji od svih koje pamtimo, Advent 2020. godine uvodi nova pravila ali narušava i našu svakodnevicu. No, blagdanski duh u kazalištu i oko njega ne može se sputati

Orašar
Orašar (Arhiva)
Više o

HNK

,

Orašar

,

Advent u HNK

Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu i u ovim pandemijskim okolnostima nastoji zadržati blagdanski duh te najavljuje u subotu, 12. prosinca, glazbeno-dramski program 'Advent u HNK u Zagrebu', besplatan za sve zdravstvene djelatnike.

"Drugačiji od svih koje pamtimo, Advent 2020. godine uvodi nova pravila ali narušava i našu svakodnevicu. No, blagdanski duh u kazalištu i oko njega ne može se sputati", ističu iz toga kazališta.

Programom "Advent u HNK u Zagrebu" središnji nacionalni teatar ponudit će svojim gledateljima svjetlo u ovom traumatičnom vremenu uz repertoar najljepših tradicionalnih božićnih pjesama u izvedbi opernih solista Lane Kos, Valentine Fijačko Kobić i Ljubomira Puškarića.

Poeziju domaćih i svjetskih pjesnika interpretirat će glumci Alma Prica, Franjo Kuhar, Milan Pleština, Ksenija Marinković, Goran Grgić, Iva Jerković, Barbara Vicković, Slavko Juraga, Ivana Boban, Ivan Colarić, Luka Dragić, Ana Begić Tahiri i Filip Vidović.

Program "Advent u HNK u Zagrebu" realizirat će se u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba, a u znak zahvalnosti za izniman trud u ovim zahtjevnim vremenima, ulaz će biti slobodan za sve zdravstvene djelatnike

11.12.2020. 11:31:00
Novi komentar
nužno
nužno