« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 6 godina i 8 mjeseci
SAVJETI

Čarobna sol za ljepotu

Ukoliko želite glatku kožu, kosu i lice bez bubuljica, jedno pakiranje morske soli držite u kupaonici

Morska sol za ljepotu
Morska sol za ljepotu (Arhiva)
Više o

ljepota

,

morska sol

,

piling

Sol je namirnica koju ćemo rijetko spomenuti u kontekstu ljepote, jer često se spominju maslinovo ulje, med i limun. No, morska sol sjajna je stvar koju možete iskoristiti za razne tretmane

Ukoliko želite glatku kožu, kosu i lice bez bubuljica, jedno pakiranje morske soli držite u kupaonici.

Riješite se prištića - prstohvat soli rastopite u malo vode pa zatim u mješavinu umočite blazinicu i onda je držite na bubuljici tridesetak sekundi. To će smanjiti mogućnost upale i smanjiti crvenilo.

Sexy koža tijela - ne morate kupovati pilinge kako bi vam koža bila glatka i njegovana - dovoljno je žlicu morske soli pomiješati s 4 velike žlice maslinova ulja i tom mješavinom istrljati tijelo.

Svjež dah - u pola čaše vode ubacite pola žličice soli i pola žličice sode bikarbone, zatim dobro promiješajte te mješavinom isperite usta nakon pranja zubiju.

Zanosni valovi - ako želite 'valove s plaže' kao što ih imaju manekenke Victoria's Secreta, u posudicu s raspršivačem stavite žlicu soli i vode do vrha. Kad je frizura napola gotova, kosu lagano počešljate i lagano pošpricajte. Dat će kosi teksturu i frizura će vam trajati satima.

03.09.2017. 13:29:00
Novi komentar
nužno
nužno