« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
mali sarkozy

Carla Bruni je trudna?

Iz Pariza stiže vijest da je na putu prvo zajedničko dijete para Bruni - Sarkozy

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images/AFP)
Više o

Nicolas Sarkozy

,

Carla Bruni

,

Carla Bruni Sarkozy

Francusku javnost ovih je dana uzbudila informacija da predsjednik Nicolas Sarkozy i njegova 13 godina mlađa supruga Carla Bruni čekaju prinovu.

Nije tajna da glamurozan bračni par ima veliku želju za osnivanjem zajedničke obitelji, a prema pisanju medija bivša manekenka i pjevačica nedavno je otkrila da će uskoro postati majka.

Mediji svoje tvrdnje temelje na povučenom načinu života prve dame koja već mjesec dana nije imala javni nastup, a u stanje mirovanja je stavila i svoju glazbenu karijeru te rad u humanitarnoj organizaciji.

Carla Bruni potpuno se povukla iz javnosti i trenutno se opušta na moru u vili svoje majke, a suprug je privatnim zrakoplovom posjećuje kad god uhvati malo vremena.

Sarkozy i Bruni upoznali su se prije dvije godine na spoju na slijepo, a samo 80 dana nakon toga uplovili su u bračnu luku. Francuski predsjednik iz prva dva braka ima troje djece, dok je Carla u brak donijela jednog sina. Ljetos je u razgovoru za francuski magazin "Figaro Madame" izjavila: "Silno želim još jednom postati majka, ali se bojim da će mi dugo trebati da zatrudnim u ovim godinama."

03.11.2009. 10:03:49
Novi komentar
nužno
nužno