« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 3 godine i 4 mjeseca
STRUJA

Canoo MPDV

Futuristički električni radni kombi dolazi 2022. godine, Dolazi u više veličina s brojnim opcijama baterija, počevši cijenom od 33.000 dolara

Canoo
Canoo (Arhiva)
Više o

električni automobil

,

Canoo MPDV

Električni kombi Canoo je došao i donosi potpuno novu estetiku na scenu dostavnog kombija. Svojim ravnim plohama i linijama neodoljivo podsjeća na isti dizajnerski stil kao i električni pick-up Tesla Cybertruck.

No, za razliku od električnih kombija iz Forda, Mercedesa i drugih, višenamjensko dostavno vozilo Canoo (MPDV) pokazuje nove norme dizajna kako bi komercijalni kombi trebao izgledati. Posvuda je obložen ravnim plohama i izgleda izrazito futuristički.

Njegova velika staklena površina sprijeda trebala bi ga učiniti vrlo šreglednim za vožnju, a četvrtasti oblik čini se pogodan za parkiranje na uskom gradskom prostoru.

Sve se temelji na vlastitoj Canoovoj platformi koju tvrtka razvija, a koja stavlja bateriju u pod i jedan elektromotor na prednjoj osovini. Koristi se modularna konstrukcija tako da Canoo može postaviti niz različitih karoserija na vrh platforme. U početku će Canoo nuditi MPDV1 i MPDV2 s namjerom da kasnije predstavi MPDV3. Kombiji se povećavaju u veličini i kapacitetu koji odgovara njihovoj oznaci broja.

Više detalja pročitajte na portalu automania.hr

27.12.2020. 16:01:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    27.12.2020. 18:17
    to su auta buducnosti sve na struju
Novi komentar
nužno
nužno