« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
UZ MOKRE CESTE

Bura i prometne nesreće otežavaju promet

Bura ometa promet na Jadranskoj magistrali i na dijelu autoceste A1, a zbog prometne nesreće na A1 u smjeru Zagreba vozi se usporeno

bura promet hak
bura promet hak (Andrija Lučić/Cropix)
Više o

promet

,

prometne nesreće

,

bura

,

HAK

,

autocesta A1

,

mokri kolnici

HAK jutros izvještava da je zbog bure na Krčkom i Paškom mostu te na Jadranskoj magistrali (D8) između Senja i Svete Marije Magdalene promet zabranjen za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle.

Također zbog bočnih udara vjetra na autocesti A1 između vijadukta Božići i tunela Sv. Rok brzina vožnje ograničena je na 60 km/h.

Zbog prometne nesreće na autocesti A1, kod čvora Brinje (114. Km) promet teče otežano i usporeno u smjeru Zagreba, vozi se samo voznim trakom uz ograničenje brzine na 40 km/h.

Zbog prometne nesreće na državnoj cesti D 2 između Slatine i Suhopolja u mjestu Sladojevci prometuje se jednim trakom.

Opreznije treba voziti po mokrim i skliskim kolnicima. HAK vozače moli da vožnju prilagode uvjetima i da održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti bit će zabranjen promet za teretna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona danas od 15 do 23 sata, a sutra, 5. kolovoza, od 14 do 23 sata. Zabrane nema na autocestama i na Ličkoj magistrali (D 1).

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekti plove prema redu plovidbe. (hina/metro-portal)

04.08.2010. 08:24:28
Novi komentar
nužno
nužno