« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
NJEŽNO I SEXY

Budite u trendu i saznajte što se nosi ovog proljeća

Ove proljetne sezone u trendu su nijanse nježnih, pastelnih boja

(Kenya Hunt/MWN)
Više o

moda

,

odjeća

,

modni trendovi

,

proljeće 2010.

Čini se da nam je proljeće napokon stiglo. Snijeg se otopio, temperature rastu, a većina nas se nada da će takvo vrijeme i potrajati. Jedan od razloga je i taj što konačno možemo odbaciti zimski kaput, čizme i debele šalove te uskočiti u laganije krpice.

Ovog proljeća su nježne nijanse odjeće, obuće i modnih dodataka apsolutni ''must have''. Nabavite bilo koji komad odjeće u nježnim, pastelnim bojama - bež, svijetlo smeđa, nježno ružičasta - i opremljeni ste za proljeće!

Kako biste dobili nekoliko modnih ideja, Metro World News predstavlja vam šest različitih odjevnih predmeta koji vam mogu poslužiti kao inspiracija. Dakle, zaputite se u popularni H&M u neku od susjednih država (kad ćemo više i mi Hrvati dobiti jedan?!), prosurfajte internetom ili hrvatskim dućanima...

H&M je poznat po tome što spaja casual, sportsko i elegantno. Ovakve jakne smeđih nijansi i različitih materijala ove su sezone vrlo moderne, a u H&M-u ih možete nabaviti po cijeni od 25 eura.

Trendi majicu nježno sive boje možete nabaviti u Top Shopu. Casual majica kombinira sportski s military lookom i možete ju kombinirati s trapericama, suknjama visokog struka, baggy hlačama, trenirkama...

Velike i vrećaste torbe i dalje su izvrstan modni dodatak i nose se svugdje - na posao, na kavu, u šetnju gradom ili za večernji izlazak. Ovaj primjerak možete pronaći na www.shopbop.com.

Male crne haljine su vječne, a ove sezone u trendu su one s nekim detaljem na leđima, a najviše one s izrezanim dijelom na leđima. Na www.asos.com pronađite ovu haljinu zanimljivog kroja.

Asosova torba spaja sve što vam treba - trendi bež boju, moderan dizajn i veličinu, a možete ju spojiti s bilo kojim stilom.

Haljina prekrasne nježne boje iz H&M-a idealna je za proljeće. Dodajte joj samo neki zanimljiv dodatak snažnije boje i nećete ostati nezamijećeni.

Piše: Kenya Hunt/Metro World News
19.03.2010. 16:36:30
Novi komentar
nužno
nužno