« Život
objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca
LUDI BUBNJAR

Bubnjar svadbaškog benda rastura

Steve Moore je postao toliko popularan da mu se preko Twittera obratio i Mike Portnoy, bubnjar Dream Theatrea

(You Tube)
Više o

Ivan Pernar

,

bubnjar

,

Egipatski muzej

,

Trg Tahrir

,

poslovno savjetovanje

,

požar na Bijeniku

,

nba all stars

Steve Moore, poznat i kao „drummer at the wrong gig"(bubnjar na pogrešnom koncertu) je bubnjar zabavnjačkog benda imena Rick K And The Allnighters. Razlog zbog kojeg se o njemu ovih dana govori je video snimka stara dvije godine koja prikazuje Stevea i njegov bend na zabavi u Pennsylvaniji.

Naime, video je u devet dana koliko stoji na You Tubeu pregledan više od tri milijuna puta. Razlog tome je nevjerojatan stil bubnjara Stevea Moorea. Steve okreće palice, lupa po bubnju i radi prijelaze u stilu okorjele i prekaljene bubnjarske megazvijezde, a svira po „feštama"!!

Koliko je Steve postao poznat govori i podatak da mu se nedavno preko Twittera obratio Mike Portnoy, bubnjar ni manje ni više, nego Dream Theatrea.

Steve je u nedavnom intrevjuu za jedan američki list izjavio kako sav novac na svijetu nema toliku vrijednost kao kompliment bubnjara Dream Theatrea, koji je za Stevea rekao da je njegov novi idol.

Svakako pogledajte zašto je Mike Portnoy oduševljen „svadbaškim bubnjarom". Na snimci je izvedba "Sharp Dressed Man" ZZ Topa.

10.06.2008. 15:21:00
Novi komentar
nužno
nužno