« Glazba
objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec
TURNEJA

Bryan Adams stiže na zadarski Forum

U sklopu svoje 2012. turneje, Bryan Adams će 30.7.2012. zasvirati i zapjevati na zadarskom Forumu

Brian Adams na ljeto u Zadru
Brian Adams na ljeto u Zadru (AdriaEntertainment)
Više o

Zadar

,

Bryan Adams

,

koncert

,

forum

,

cijene ulaznica

Ovog ljeta u Hrvatskoj imamo priliku slušati još jednu veliku zvijezdu: Bryana Adamasa! U sklopu svoje 2012. turneje, Bryan Adams će 30.7.2012. zasvirati i zapjevati u zadarskom Forumu! Ulaznice su krenule u prodaju 4. svibnja.

Bryan Adams jedan je od velikih svjetskih cijenjenih glazbenika čija karijera traje više od tri desetljeća. Stalno popularan, na turnejama provodi više od 150 dana godišnje, svira rock 'n' roll hitove poput Summer Of '69, Run To You, 18 'Til I Die, It's Only Love, Somebody, The Only Thing That Looks Good On Me Is You te rasprodaje koncerte na šest kontinenata!

U svojoj karijeri konstantno pomiče granice. Bio je prvi „zapadnjak" koji je svirao u Pakistanu i Vijetnamu. Glazbeni status pojavljivanja kao broj jedan na top ljestvicama ostvario je u preko 40 zemalja. Posebno se izdvaja pjesma (Everything I Do) I Do It for You koja se kao pjesma broj jedan na britanskoj top ljestvici zadržala 16 tjedana te oborila rekord. Adams se može pohvaliti brojnim nominacijama i nagradama među kojima su najprestižnije Grammy i Juno nagrade. Primljen je u kanadski Music Hall Of Fame, a svoju zvijezdu ima na kanadskom i hollywoodskom Walk of Fame. U svojoj domovini počašćen je nagradom za životno umjetničko ostvarenje. Odlikovan je Redom Kanade (Order of Canada) za doprinos popularnoj glazbi i filantropskom radu. Osim glazbenih priznanja poput Grammya i Juno, dobitnik je brojnih nagrada za humanitarno djelovanje.

Zaklada The Bryan Adams Foundation osnovana je 2006. godine s ciljem pružanja podrške žrtvama ratova i prirodnih katastrofa. Također, bori se za unapređenje obrazovanja i poboljšanje mogućnosti učenja za djecu i mlade u svim dijelovima svijeta.

Bryan Adams je kanadski pjevač, gitarist i tekstopisac. Osim što je izuzetan glazbenik, on je i talentirani fotograf. Ovog ljeta izlazi retrospektiva njegovih fotografija nazvana Exposed. U knjizi će se naći brojne fotografije njegovih prijatelja i kolega iz zabavne, glazbene, umjetničke i modne industrije. U svojoj fotografskoj karijeri surađivao je s velikim brojem zvijezda: Sting. Shania Twain, Mick Jagger, Ray Charles, Tina Turner, Rod Stewart, Robert Plant, Take That, Placido Domingo, Celine Dione, Billy Idol, Moby, Amy Winehouse, Lenny Kravitz, Morrissey, Annie lennox...

 

S godinama postaje sve bolji, baš kao i njegova glazba. Njegovi najpoznatiji hitovi su jednako snažni i dobri kao što su nekad bili! Nastavlja svoju, od kritičara vrlo hvaljenu, turneju, a Zadar je jedan od europskih gradova koji ima čast ugostiti ga. U iščekivanju novog albuma, na koncertu će se, uz najveće hitove, čuti akustične pjesme s posljednjeg albuma Bare Bones.

Prodaja ulaznica za ovaj ljetni spektakl počinje u petak, 4.5.2012. na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima (te online na www.eventim.hr).

U periodu od 4.5.2012. do 31.5.2012., kao posebna pogodnost za najbrže, cijene ulaznica su: VIP SLOBODNO SJEDENJE - 450 kn, STAJANJE - 200 kn, a od 1.6.2012. do 30.7.2012 cijene ulaznica iznose: VIP SLOBODNO SJEDENJE - 500 kn, STAJANJE - 250 kn.

Gostovanja popularnih izvođača postaje konstanta ljeta u Zadru. Osim zbog svojih turističkih posebnosti, Zadar postaje i nezaobilazna destinacija za ljubitelje dobre glazbe. Ovog ljeta u Zadar dolazi Bryan Adams - jedan od najpoznatijih Kanađana i miljenik publike! Nakon sjajnih koncerata u Zagrebu (2000.) i Osijeku (2006.) ovo će biti njegov treći koncert u Hrvatskoj.

Grad Zadar, more, sunce i dobra glazba su dobitna kombinacija za savršeno proveden ljetni dan! Bryan Adams - Zadar, Forum - 30.7.2012.!

05.05.2012. 12:32:40
Novi komentar
nužno
nužno