« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci
ICH DON'T THINK SO!

Bruno „Borat“ na pisti!

Novi alter-ego Sache Barona Cohena još luđi od prethodnika

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Borat

,

Sacha Baron Cohen Bruno

,

novi film Sache Barona Cohena

Nakon gay borbe u kavezu u najzabitijem dijelu Teksasa i pokušaja intervjuiranja Schwarzeneggera po zemljačkoj liniji, austrijski stilist i modno čudovište Bruno (a.k.a. Sacha Baron Cohen u novom stylingu) udario je u srce mode, Milano.

Sirota Agata Luiz de la Prada vjerojatno je bila na rubu sloma živaca kad je, iza manekenke u njenom modelu, na pistu izašao Bruno. Svježe oprana kosa je vijorila u punom sjaju svježih pramenova, a ono što je Bruno nosio na sebi ne bi mogao opisati ni Fashion Guru, tek možda Milka Babović u najboljim danima. Sigurna koraka kročio je kraj zapanjenih modela i publike, koji nisu odmah shvatili o čemu se radi, pa je pozvana policija.

Naravno, na Cohena se bacila gomila zaštitara, koji su ga predali policiji. Nakon što je sproveden u postaju, prvo mu je pitanje bilo tipično filmsko: „Mogu li nazvati nekog?". Naime, dokumenata sa sobom naravno nije imao, pa je netko iz ekipe filma donio putovnicu iz hotela.

Film, koji je već izazvao veće kontroverze od prethodnika, zvat će se „Bruno: Delicious Journeys Through America for the Purpose of Making Heterosexual Male". (metro-portal)

26.09.2008. 21:43:02
Novi komentar
nužno
nužno