« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
GLASINE

Bruce Springsteen u Zagrebu 3. rujna?

Glasine se šire na sve strane da bi The Boss mogao svratiti i do Zagreba na ovogodišnjem europskom dijelu turneje

Ovako nešto teško ćete snimiti u Zagrebu
Ovako nešto teško ćete snimiti u Zagrebu (Arhiva)
Više o

Zagreb

,

Bruce Springsteen

,

koncert u Zagrebu

,

Springsteen u Zagrebu

,

Springsteen europska turneja

Bruce Springsteen u Zagrebu 3. rujna, bruje forumi i fan stranice nakon što je, tako se govori, Steve van Zandt u opuštenom izdanju razgovarao s jednim norveškim novinarom koji je onda napisao okvirni plan europskog dijela turneje 2014.

Po toj priči, The Boss stiže u Zagreb 3. rujna, no kako ta vijest nema službenu potvrdu niti jednog relevantnog izvora, morat ćemo je staviti u rubriku glasina do neke informacije koja bi bila provjerljiva.

Ipak, sudeći po zadnjim zbivanjima na koncertnoj sceni u Hrvatskoj, tako nešto spada u sferu znanstvene fantastike, čak i više nego što bi to bilo da je slična najava došla pred dvadeset godina, u jeku rata.

Problemi Adria Entertainmenta ostavili su golem krater na koncertnoj karti svijeta gdje se Zagreb proteklo desetljeće napokon etabilirao u grad u koji se dolazi svirati, i to A liga svjetskih izvođača zahvaljujući ugovoru gorespomenutih i Live Nationa.

No, kako Live Nation usmjerava svoje stvari (ponovno) oko Zagreba (Beograd, Beč, Budimpešta, primjerice), teško je povjerovati da u HR postoji promotor koji bi mogao doći s bankovnom garancijom potrebnom za dolazak Springsteena u Zagreb.

Naravno, željeli bismo da smo u krivu i da će takav promotor izroniti iz mase, potpisati ugovor s Live Nation i vratiti nas tamo gdje nam je i mjesto, no nekako sumnjamo u tu mogućnost ...

Prema istom izvoru ovako bi trebali izgledati datumi turneje u rujnu:

3. rujna 2014. Zagreb

5. rujna 2014. Sarajevo

7. i 8. rujna 2014. Atena

11. rujna 2014. Bukurešt

14. rujna 2014. Budimpešta

15. rujna 2014. Bratislava

Pa ako se informacija za Zagreb pokaže lažnom, za nadati se da će se the Boss ukazati barem u susjednim državama.

17.02.2014. 11:53:00
Novi komentar
nužno
nužno