« Glazba
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
SPEKTAKL

Britney Spears održala dugo očekivani koncert u Areni

Na minimum svedena interakcija s publikom lišila je nastup onoga što ga je moglo učiniti posebnim i nezaboravnim, no i to je imalo dvije svijetle točke

Britney je ispunila Arenu
Više o

Britney Spears

,

Arena Zagreb

,

koncert

Britney Spears(29) sa svojom novom turnejom Femme Fatale, po prvi puta posjetila je Hrvatsku i održala koncert u zagrebačkoj Areni. Iako je koncert imao sve atribute da uistinu bude žestoki spektakl, kako ga je ona sama najavljivala, na kraju je ostavio publiku podijeljenih dojmova.

Poznatu pjevačicu smo kroz show mogli doživjeti u razliitim izdanjima fatalne tajne agentice. Njene metamorfoze začinila je atraktivna kostimografija, koja je u trenutcima više otkrivala nego skrivala, a u drugima očaravala modernim sadržajem kao npr. led lampice u kostimu koje su pratile ritam pjesme. Pozornica je bila dostojna pop dive , a video zidovi su izvanredno pratili cijelu tematiku nastupa. One manje zahtjevne zasigurno je oduševio odličan light show, specijalni efekti i izvrsna scenografija, dok oni kritičniji nisu mogli poreći da koncertu nešto nedostaje.

Na minimum svedena interakcija s publikom lišila je nastup onoga što ga je moglo učiniti posebnim i nezaboravnim, no i to je imalo dvije svijetle točke. Prva - kada je na pozornicu izveden mladić, ne slutivši da će se za nekoliko trenutaka noge Miss. Spears naći oko njegovog vrata i druga kada je nekolicina fanova dobila priliku skakutati pokraj Britney na ritmove hita "I Wanna Go".

Unatoč pomno selektiranim plesnim hitovima, sam scenski nastup glavne zvijezde večeri ličilo je više na koncertnu probu nego išta drugo. Silno uzbuđenje o kojem je Spears pričala uoči turneje nije se moglo vidjeti ni u jednom plesnom koraku, što više, odradila je to hladno i rutinski. Njezin plesni nastup bio je svega sjena nekad dobro znane talentirane, energične i izrazito seksipilne plesačice. Jednostavna i pomalo jednolična koreografija tome svemu nije išla na ruku, kao ni tehnički lapsus koji je otkrio da Britney i dalje pjeva playback.

Naime, nakon što je otpjevala jednu od pjesama, obratila se publici s nekoliko riječi no zvuk njenog glasa iz mikrofona došao je sa zakašnjenjem od 5sec i to publici nikako nije promaklo. Svoje obožavatelje ipak je počastila jednom live izvedbom otpjevavši "Don't Let Me Be The Last To Know". Na sve nedostatke svi su zaboravili kada je na kraju koncerta pozdravila publiku izašavši na pozornicu sa svoja dva sina Sean Prestonom i Jayden Jamesom. Iznimno dirljiv trenutak koji je prikazao sexy pop zvijezdu u najranjivijem izdanju - kao brižljivu majku.

Sve u svemu, atmosfera je bila izvrsna kao i publika koja se ničim nije dala smesti u svojoj namjeri da se odlično provede. Britney Spears odradila je koncert o kojem će se zasigurno još dugo raspravljati.

 

02.10.2011. 17:03:06
Novi komentar
nužno
nužno