« Svijet
objavljeno prije 13 godina i 2 mjeseca
BRAĆA OTKRIVENA

Britanski blizanci pedofili pronađeni u Francuskoj

Braća Kenneth i Thomas Parker (56) uvršteni su koncem ožujka na popis osoba za kojima traga Centar za zaštitu i sprječavanje iskorištavanja djece (CEOP)

Britanski blizanci pedofili
Britanski blizanci pedofili (CEOP)
Više o

pedofili

,

kenneth parker

,

thomas parker

Dvojica britanskih blizanaca koje se smatra "opasnim pedofilima" i za kojima se aktivno traga u njihovoj domovini, otkriveni su u Francuskoj, gdje su živjeli niz godina, a jedan od njih je i uhićen, doznaje se u petak od pravosudnog izvora, prenosi Hina.

Kenneth Parker je živio u Quillanu, u departmanu Aude, na jugu Francuske. U bijegu je od prošlog vikenda, kada ga je policija neuspješno pokušala privesti.

Njegov brat blizanac Thomas je u zatvoru u Agenu, na jugozapadu Francuske, u koji je dospio prije nekoliko tjedana zbog obiteljskog nasilja.

Braća Kenneth i Thomas Parker (56) uvršteni su koncem ožujka na popis osoba za kojima traga Centar za zaštitu i sprječavanje iskorištavanja djece (CEOP), britanska agencija za suzbijanje pedofilije. Tada su prvi put uvršteni na taj popis.

Braću Parker se traži i zbog toga što nisu ispunjavali svoje obveze kao osuđenici za seksualne prijestupe. Po francuskom pravosudnom izvoru, nisu britanskim vlastima javili promjenu adrese.

Njih su dvojica bili su plaćenici u ratovima u Južnoj Africi i bivšoj Jugoslaviji, uključujući i Hrvatsku, objavio je u srijedu britanski list Daily Mail na svojim internetskim stranicama.

08.04.2011. 14:19:00
Novi komentar
nužno
nužno