« Život
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
SAZNAJEMO

Brick.hr – najbolje mjesto za LEGO shopping

Novi webshop prepun je sjajnih LEGO setova koji će razveseliti vaše klince, a uz najveći izbor idu i povoljne cijene i stalne akcije

Iskoristite akcije na otvaranju LEGO webshopa
Iskoristite akcije na otvaranju LEGO webshopa (Brick.hr)
Više o

Lego

,

Star Wars

,

LEGO setovi

,

LEGO webshop

,

Brick.hr

,

LEGO Minecraft

,

Super Heroes

LEGO proizvodi tijekom prošlog stoljeća postali su najuspješnije igračke na svijetu, a LEGO brand i danas nosi veliku prepoznatljivost. Vrijednost LEGO igračaka leži u doživljaju, mašti i kreativnosti, a uz to imaju izraženu funkciju učenja i neospornu visoku kvalitetu.

Dječja kreativnost može se najbolje izraziti upravo kroz LEGO setove koji prate razvoj djeteta od najmlađe dobi i omogućava učenje kroz igru.

Brick.hr novi je webshop čija ponuda će vas oduševiti i omogućiti vam da svoj božićni shopping obavite uz najpovoljnije cijene, sigurno plaćanje i brzu dostavu. Naručivanje božićnih poklona online spasit će vas gužvi po shopping centrima, a možete i uštedjeti na brojnim akcijama.

U ponudi Brick.hr webshopa pronaći ćete sve - od LEGO DUPLO setova za najmlađe preko LEGO Creator i LEGO Technic setova koji će se više svidjeti djeci koja vole tehničke izazove do najtraženijih setova poput LEGO Star Wars, LEGO Super Heroes do hita godine - LEGO Minecraft setova.

Brick.hr za vas radi brzu dostavu izravno sa skladišta, a prvih tisuću kupaca dobit će i poklon - besplatnu dostavu!

Prosurfajte po Brick.hr i pronađite upravo onaj LEGO set koji će vašem klincu izmamiti osmijeh na lice.

25.11.2014. 10:05:00
Novi komentar
nužno
nužno