« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci
SUDIJA LOPOVE!

Brazilac Neymar kažnjen zbog vrijeđanja suca preko Twittera

Mladi se Brazilac odlučio žaliti na tu odluku koju je izrekao sud u Sao Paulu. "Nisam imao namjeru uvrijediti suca", kazao je Neymar

Fotografija vijesti
Više o

nogomet

,

FIFA

,

Twitter

,

Neymar

6000 eura koštat će mladog Brazilca Neymara tweetanje o jednom nogometnom sucu, kojega je na toj društvenoj mreži javno nazvao „lopovom", javlja Hina.

Mladi se Brazilac odlučio žaliti na tu odluku koju je izrekao sud u Sao Paulu. "Nisam imao namjeru uvrijediti suca", kazao je Neymar.

Tvrdi da nije ni napisao poruku koja je objavljena u kolovozu 2010. nakon poraza njegove ekipa FC Santos od Victorie 4-2 na njegovom profilu na Twitteru, a koja je bila usmjerena protiv suca Sandra Meire Riccija.

Poruku je poslao jedan od njegovih prijateljska koji je imao pristup njegovom profilu, pojasnio je Neymarov odvjetnik. Neymar je izjavio i da je poruku odmah izbrisao čim, je saznao za nju: "Moja je greška što nisam poduzeo potrebne mjere opreza".

Sudac pak smatra da Neymar ipak treba odgovarati zbog takvog "propusta" te mu je savjetovao da "pazi na to tko se sve koristi njegovim imenom".

30.11.2011. 12:39:00
Novi komentar
nužno
nužno