« Košarka
objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci
ZVIJEZDA NBA U ITALIJI

Bryant igra za Bolognu do kraja lock-outa

"Sada moramo razgovarati, postoje još neke pojedinosti koje treba dogovoriti, ali smatram da je stvar gotova 95 posto", rekao je predsjednik kluba Claudio Sabatini

Fotografija vijesti
Više o

Italija

,

NBA

,

Kobe Bryant

,

Europa

,

Virtus Bologna

Zvijezda NBA američki košarkaš Kobe Bryant je "95 posto" igrač talijanskog kluba Virtus Bologna koji je platio više od tri milijuna dolara za desetak utakmica koje bi igrao u Italiji čekajući kraj lock-outa u Americi, izjavio je u petak predsjednik kluba Claudio Sabatini.

"Sada moramo razgovarati, postoje još neke pojedinosti koje treba dogovoriti, ali smatram da je stvar gotova 95 posto", rekao je Sabatini u petak nakon noći pregovora s peterostrukim osvajačem NBA prstena.

"Išao sam dalje od svoje prve ponude i prešao tri milijuan dolara bruto (2,2 milijuna eura)", dodao je. List "La Gazzetta dello sport" piše o 2,4 milijuna eura za ugovor od 35 dana.

U ugovoru stoji odredba prema kojoj se Bryant može vratiti u SAD u slučaju kraja lock-outa. U tom bi slučaju Bryant za Virtus odigrao deset utakmica.

Bryant je dio svog djetinjstva proveo u Italiji jer je njegov otac Joe Bryant igrao za talijanske klubove.

NBA liga teško da će početi 1. studenog kako je bilo planirano s obzirom da još nema dogovora između poslodavaca i udruge igrača koji su podijeljeni oko podjele plaća.

30.09.2011. 13:02:54
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    igrice
    30.09.2011. 16:46
    i opet im neće ništa pomoć ...
Novi komentar
nužno
nužno