« Glazba
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
KULTNI BEND

Boy George ponovno okuplja Culture Club?

POGLEDAJTE VIDEO - Grupa se raspala 1986. i nakratko dvaput okupila 1998. i 2002. godine, a možda im to konačno uspije ove godine

(Getty Images)
Više o

okupljanje grupe

,

Boy George

,

Culture Club

Britanski pjevač Boy George izjavio je na BBC-ju da razmišlja o ponovnom okupljanju svog benda, Culture Cluba, povodom 30. godišnjice osnutka sljedeće godine.

Boy George (48) kaže da je u ostao dobrim odnosima s bivšim članovima grupe. "Sljedeće godine je naša 30. godišnjica, pa možda učinimo nešto tim povodom", rekao je.

Culture Club bio je jedan od najpopularnijih bendova u svijetu početkom 80-ih, posebice zahvaljujući hitovima "Do You Really Want to Hurt Me" i "Karma Chameleon" koji su bili broj jedan u Britaniji i SAD-u, te albumu "Colour by Numbers" koji je u Americi prodan u šesterostrukoj platinastoj nakladi.

Grupa se raspala 1986. i nakratko dvaput okupila 1998. i 2002. godine. Boy George je izgradio uspješnu solo karijeru kao D.J., a lani je pušten iz zatvora u kojem je završio jer je u londonskom stanu premlatio svog muškog plaćenog pratitelja. (hina/metro-portal)

23.03.2010. 09:35:58
Novi komentar
nužno
nužno