« Glazba
objavljeno prije 6 godina
NOVOSTI

Bordo ima zarazni proljetni hit

Bordo pjeva o slatkim ljubavnim brigama mladih parova i njihovim snovima da 'osvoje' cijeli svijet, ali šarenilom i razigranošću budi proljeće i u ušima ostavlja zarazni ritam

Bordo osvaja
Bordo osvaja (Lea Klečak)
Više o

novi singl

,

Bordo bend

'Ni više ni manje' novi je proljetni singl zarazne melodije, vrckavog ritma upotpunjenog šarenim spotom uličnog štiha snimljenog na ulicama sunčane Opatije i koreografijom zaigrane Lee Klečak!

Bordo pjeva o slatkim ljubavnim brigama mladih parova i njihovim snovima da 'osvoje' cijeli svijet, ali šarenilom i razigranošću budi proljeće i u ušima ostavlja zarazni ritam koji tjera na ples svježim i laganim pop rockom koji ponekad zapleše više prema elektronici, a nekad više prema akustici! 

Nakon 'Unatrag' i 'Ni više ni manje' i ovoga puta glazbu, tekst i aranžman potpisuje Martin Žunec, a u singlu mu se kao gost pridružio i trubač Jura Borić koji je svojim notama dodatno razigrao i upotpunio pjesmu.

"Opet će neka druga djeca nakon nas pričati iste priče. Vjerovat će u iste snove, ali što se sada to nas tiče? Ti i ja kao da smo uvijek išli jedan korak dalje. I sad kad sjetim se kao da imali smo sve - ni više ni manje."

U spotu je još jednom ostvarena suradnja sa slovenskim duom 'Kugar films'. Snimanje, montažu i ostatak obrade su odradili Goran Kužet i Peter Žagar. Bordo je osnovan krajem 2016. godine kao kreativni glazbeni eksperimetn koji kroz razne suradnje funkcionira pod producentskom palicom Martina Žuneca. 

'Ni više ni manje' pogledajte ovdje

09.05.2018. 13:32:00
Novi komentar
nužno
nužno