« Glazba
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
FESTIVAL

Bogat glazbeni program Eurokaza

Međunarodni festival novog kazališta će u sklopu popratnog programa osim razgovora s autorima predstava i glumcima ponuditi i glazbene večeri

eurokaz
eurokaz (Eurokaz)
Više o

Elemental

,

MSU

,

Eurokaz

,

zagreb-info

,

Afion

,

Eddy Ramich

,

galaksija m87

Eurokaz, međunarodni festival novog kazališta koji će se od 2. do 27. lipnja održati u zagrebačkom MSU, osim standardnog glavnog kazališnog programa ove će godine svojoj publici ponuditi dosad najbogatiji popratni program.

Cijeli popratni program, uključujući razgovoru s autorima i glumcima iz predstava te koncerte, odvijat će se u Muzeju suvremene umjetnosti nakon samih predstava.

Sve glazbene večeri s DJ-evima (osim DJ-a Eddya Ramicha) potpuno su besplatne, dok se cijene koncerata kreću se od 20 do 30 kuna, a na završnoj večeri festivala kada će nastupiti Elemental, uz DJ-a Filipa Motovunskog kao predgrupu, ulaznica će biti 50 kuna.

Uz njih na festivalu će nastupiti Afion (15.6.) i Antenat (26.6.), Mangora (13.6) i Satellite Trio (23.6.), ali i DJ-evi Eddy Ramich, Mario Kovač, Krešo Katić, Ivan Ramljak i conf. koji će u srijedu, 2. lipnja otvoriti festival.

Hip-hop i scratching vještine prezentirat će Momir Popović uz pomoć DJ Marmata.

Za sve manifestacije popratnog programa ulaz je slobodan svima koji imaju kartu od predstave toga dana.

Sv informacije o festivalu potražite na www.eurokaz.hr.

31.05.2010. 09:00:43
Novi komentar
nužno
nužno