« Glazba
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
BOOGALOO

Bloodhound Gang provokativnim nastupom oduševili obožavatelje

Članovi benda pokazali su i da su informirani o hrvatsko-slovenskim odnosima pa su raznim pošalicama nasmijavali publiku

(Getty Images)
Više o

koncerti

,

klub Boogaloo

,

recenzija koncerta

,

Bloodhound Gang

Koncert američke rock grupe Bloodhound Gang u klubu Boogaloo potvrdio je da je grupa ostala vjerna svom pomalo provokativnom stilu. Već su nam, naime, prije četiri godine kada su zadnji put nastupali u Zagrebu jasno pokazali svoj kontroverzan imidž.

Bloodhound Gang i dalje su pravi entertaineri pa riječ "dosada" na njihovim koncertima jednostavno ne postoji. Glavne face su zapravo pjevač Jimmy Pop i basist Evil Jared koji su zajedno izvodili "stuntove" i zabavljali publiku.

Od prve do zadnje minute koncerta su svoje djelomično provokativne pjesme upotpunjavali zabavnim pričama te publiku nasmijali do suza.

Potrudili su se također naučiti 2-3 riječi hrvatskog jezika, a pokazali su i da su informirani o hrvatsko-slovenskim odnosima te su zbijali šale i na račun naših susjeda.

Publika je tijekom cijelog koncerta bila odlično raspoložena i s oduševljenjem prihvatila šale, pjesme i provokativne ispade.

Bend je svirao sve svoje najpopularnije pjesme među kojima su naravno i "The Bad Touch" i "The Ballad of Chasey Lain". Koncert će svim obožavateljima ostati u dugom sjećanju pa je gotovo sigurno da će sljedeći nastup u Zagrebu biti jednako dobro posjećen.

Piše: Ana Kraševac
17.03.2010. 09:48:35
Novi komentar
nužno
nužno