« Zagreb
objavljeno prije 8 mjeseci i 24 dana
DOĐITE

Bliži se najmudriji tulum u Zagrebu!

Početak listopada već je 15 godina rezerviran za Gerontološki tulum, manifestaciju u kojoj uživaju najmudriji građani Zagreba

Samo stariji, ništa više
Samo stariji, ništa više (Arhiva)
Više o

Gerontološki tulum

,

park J. J. Strossmayera

Jedna od najpoznatijih zagrebačkih manifestacija, Gerontološki tulum, održava se već 15 godina, a svake godine bilježi porast sudionika i posjetitelja. Jedinstvena je ovo prilika za druženje umirovljenika, a uključene su i brojne ustanove i organizacije civilnog društva koje na različite načine brinu o starijim sugrađanima.

15. Gerontološki tulum održat će se u ponedjeljak, 1. listopada 2018. u Parku Josipa Jurja Strossmayera od 10:00 do 13:00 sati, a svečani dio obilježavanja manifestacije počinje u 12:00 sati.

Atmosferu će zagrijati uvijek dobro raspoloženi Kraljevi ulice koji će nastupiti u svečanom dijelu, a program će voditi i oplemeniti poznata voditeljica Karmela Vukov Colić.

U bogatom trosatnom programu, koji će se istovremeno odvijati na pozornici i na štandovima, sudionici će prikazati što sve rade i što su sve naučili na različitim aktivnostima koje polaze, počevši od plesnih i rekreativnih radionica do kulturno-umjetničkih društava.

U preventivno-zdravstvenom dijelu programa građanima su osigurani besplatni ciljani pregledi, poput mjerenja tlaka i šećera, mjerenja vitamina i minerala, mjerenja tlaka venske cirkulacije, oksimetrija, spirometrija, mjerenje vitalnih funkcija i brojna druga mjerenja.

Kao jedna od novosti ovogodišnjeg programa, bit će i predstavljanje nove mrežne stranice 'Najmudriji' namijenjene upravo umirovljenicima. Za vrijeme cijelog programa, na posebnom štandu moguće je doznati sve o mrežnoj stranici, ali i okušati sreću te dobiti priliku da kući ponesu jedan od brojnih simboličnih poklona. 

29.09.2018. 16:31:00
Novi komentar
nužno
nužno